„Postihla mě flegmóna,“ napsala si nedávno na sociální síť Gabriel Jiráčková, která se proslavila tím, že se začala měnit na živoucí panenku Barbie. Zpráva o nepříjemné nemoci vyděsila většinu jejích fanoušků. Nyní to ale vypadá, že se Gabriel začíná zase uzdravovat. O tom ostatně také informovala na své sociální síti.

V době léčby se však musela mladá Barbie vypořádat s opravdu nepříjemnými vzkazy a zprávami, které jí chodily. Nešlo totiž jen o přání o brzké uzdravení. Tak se opět potvrdila má teorie o tom, že spousta ‚lidí‘ přeje člověku bezdůvodně nemoc nebo dokonce i smrt. Už jsem si přečetla různé zprávy s tím, že si nemoc zasloužím a dobře mi tak. Další zas perlí s tím, že si určitě vymýšlím, abych na sebe upoutala pozornost, a jiní, že to mám jistě z umělých ňader. Tak jen pro ujasnění. To, co je flegmóna, jsem sem již psala, a tudíž už doufám nebudu muset znovu opakovat, že to s plastikou nic společného nemá,“ vysvětlila pohoršená Jiráčková.

„Pro lidičky, kteří doufají v mé uzdravení, a také pro ty, kteří mi jej nepřejí, přináším zprávu. Antibiotika myslím zabrala, jelikož se dnes cítím o kapičku lépe. Jak jsem už psala, k úplnému uzdravení to bude běh na delší trať s rizikem, že se mi nemoc může kdykoliv potřetí vrátit. Tak mi držte palce, važte si svého zdraví a mějte se rádi,“ uzavřela kráska, která se ihned po uzdravení opět plánuje vrhnout naplno do pracovního procesu a především na plnění svých snů o dokonalém Barbie těle.

Co je flegmóna?

Flegmóna znamená neohraničenou agresivně se šířící infekci měkkých tkání těla. Většinou mluvíme o flegmóně končetin i některých orgánů. Nejčastějším původcem flegmonózního zánětu kůže a hlouběji uložených tkání včetně svalů jsou bakterie ze skupiny streptokoků. Flegmóna může vzniknout po průniku streptokoků do zdravé kůže (např. při poranění) nebo se rozvinout z jiné již přítomné streptokokové kožní infekce (např. růže). K rozvoji flegmóny budou náchylnější lidé s oslabenou imunitou.

VIDEO:Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Gabriel Jiráčková (17): Nechala si zvětšit prsa na osmičky! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
61 fotografií