Každý z nich má pohled na manželství trochu jiné. Dagmar Patrasová tvrdí, že se o manžela Felixe Slováčka stále stará, jako by se mezi nimi nic nezměnilo. I když on nyní tvoří pár s milenkou Lucií Gelemovou. 

„Vždyť Felix je skoro pořád doma, tak spolu musíme vyjít, jinak bychom se oba zbláznili. Takže mu vždycky nahlásím, kde praskla žárovka, co je potřeba opravit a tak, on to zařídí, já zase uvařím večeři. Já mu pořád i peru a žehlím košile. Asi ta naše situace zvenčí vypadá zvláštně, ale já už si tak nějak zvykla,“ prohlásila Patrasová v rozhovoru pro Blesk TV magazín před časem. A s tím ale rozhodně odmítl souhlasit právě Felix.

Dokonce uvedl, že s Dádou měli problémy už dlouhé roky. „Zkoušel jsem opakovaně začít s Dádou znovu, ale nešlo to. Proto jsem ze vztahu odešel. V té době, když už jsem si řekl, že v tom dál ani nechci setrvávat, jsem poznal Lucii. Takže ten, u koho v současné době bydlím a stará se o mne, je právě Lucie,“ svěřil se Blesku Slováček. „Mám pocit, že už ani ona sama neví, co kde navykládala, a začíná se do toho zamotávat. Některá její vyjádření jsou mírně řečeno zkreslená. To, že Dáda na jednu stranu prohlašuje a demonstruje svou lásku k Italovi a na druhou stranu vykládá, že žijeme manželským životem a že prý dokonce plním manželské povinnosti, tak tím shazuje pouze sebe,“ dodal Slováček s tím, že si Dáda vymýšlí.

„Já tedy určitě ne. Ale přece si na vlastního muže nebudu pořizovat kameru a potajmu ho natáčet! To neudělám, i kdyby lhal sebevíc. K tomu mě nesníží. Navíc ho nechci dostat do rohu, protože se fakt bojím o jeho život. Hodně hazarduje,“ reagovala na manželovo tvrzení Dáda. Uvidíme tedy, jestli bude spor dál pokračovat.

VIDEO: Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií