Pokud vám přijde, že je rámec festivalu příliš rozsáhlý, není tomu náhodou. „Základní filozofií festivalu je soustředit na jedno místo nabídku nejrůznějších směrů a stylů a ukázat tak, že všechny tyto metody tu nejsou proto, aby si konkurovaly, ale aby pomáhaly lidem zlepšit život,“ popisují organizátoři záměr mezinárodního festivalu Miluj svůj život.

Během tří dnů se představí přes 150 účinkujících a lektorů z Česka a zahraničí. Každý den tak budou probíhat přednášky a akce v osmi sálech zároveň. Základ celé akce tvoří přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a další programy z oblasti zdravého životního stylu, osobního rozvoje a ezoteriky. 

Přednášející z Čech i ze světa

Poprvé přijala pozvání známá mystička Ivanka Adamcová. Těšit se taky můžete na syna legendy české astrologie Antonína Baudyše mladšího, který pokračuje ve šlépějích svého otce. Ze zahraničních hostů pak do Prahy přijede mongolská šamanka Zaada Bayarjagal, filipínská léčitelka Estela Palaris Orbito a indický odborník na ajurvédu PhDr. Bhagwant Singh Sandhu.

Kdy? 16.–18. února
Kde? Gymnázium Omská, Praha 10
Vstupné? Od 220 korun, více informací objevíte tady

Fotogalerie
4 fotografie