Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Saša (†15) se oběsila na žebřinách ve škole: Pitva přinesla zásadní odhalení

Autor: shp - 
13. února 2018
07:57

V pátek vpodvečer našli přivolaní policisté v tělocvičně Soukromé základní školy s mateřskou školkou Marie Montessori v Bratislavě mrtvou Alexandru. Teprve patnáctiletá dívka se oběsila na žebřinách. Kolem její smrti panuje mnoho otázek. Vedení školy se k nim ale vyjadřuje velmi opatrně. Výsledky předběžné pitvy však hovoří za vše.

V těchto dnech se učitelé snaží podat co nejcitlivěji smutnou zprávu ostatním žákům. Událost otřásla Bratislavou krátce před šestou hodinou večerní. „Na žebřinách v prostorách tělocvičny se nacházelo oběšené tělo ženy bez známek života,“ uvedla pro Nový Čas policejní mluvčí Veronika Slamková.

Na místo neštěstí okamžitě přijeli nešťastní rodiče i vedení školy. „V pátek jsme spolupracovali s policajty téměř až do půlnoci, od té doby nemáme žádné nové informace,“ řekl zřizovatel školy Ivan Juráš. Okolo záhadné smrti Saši je mnoho neobjasněných otazníků.

Proč přišla o život právě ve školní tělocvičně? Co dělala v těchto prostorách v pátek večer? Obojí je velkou záhadou. „Toto je věc, kterou bych nechtěl teď řešit, policajti budou s námi dále komunikovat a předpokládáme, že to bude předmětem vyšetřování,“ pokračoval zřizovatel.

Podle jeho slov ještě v den tragédie kontaktovali rodiče ostatních dětí a oznámili jim, co se stalo, aby předešli zbytečným fámám. „Nechali jsme na rodičích, zda to přes víkend oznámí svým dětem. Momentálně ve spolupráci s Modrým andělem přijímáme opatření mezi našimi dětmi, abychom tuto situaci nejlépe zpracovali,“ dodal.

TV JOJ uvedla, že Alexandra nechala dopis na rozloučenou a na život si sáhla sama. Trpěla prý vážnou chorobou, která jí komplikovala život. Případem se zabývá nadále policie. „Podle předběžné pitevní zprávy měla žena zemřít bez cizího zavinění,“ uzavřela Slamková.

VIDEO: Další záhadná smrt na Slovensku. Manželka elitního policisty se zastřelila jeho pistolí. Nikdo neví proč. Zůstaly po ní dvě děti.

pjotri ( 14. února 2018 02:03 )

Furt cekam na to ZASADNI ODHALENI, co prinesla pitva. Opet typicky Blesk. Clanek o hov.ne, ale diky kouzelnym slovum z databaze Blesku, klikaci raj a premie pro tvurce "clanku"..

hades ( 13. února 2018 20:41 )

Tak drž hubu.

karelka ( 13. února 2018 18:08 )

Měla by zde být cenzura, aby nebylo možné sem psát takové hnusárny jako...píše stalinovapravakoule.....nejspíš vyšahaný pražák.

steelheart ( 13. února 2018 17:02 )

KDE je diskuze k agresívnímu c ikánovi, co usmrtil důchodce ranou ruky a dostal PODMÍNKU???????????????? prý plakal o c i k á n e ch se tady nesmí diskutovat?

oliiiii3 ( 13. února 2018 16:56 )

Bože dětičky co to děláte. Život před sebou, nemyslíte na rodiče.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání