Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zastřelenou Karolínku (†14) musel identifikovat strýc: Našli u ní dopis na rozloučenou!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
11. února 2018
05:21

Doufali, že jen šla za školu, nakonec se ale bohužel naplnil ten nejhorší scénář. Čtrnáctiletou Karolínku ze slovenského Popradu našli mrtvou. Podle kriminalistů spáchala sebevraždu, zřejmě otcovou zbraní. Rodičům nechala dopis na rozloučenou.

Když ve středu nepřišla Karolínka do školy, zalarmovali policisté policii. Rodiče byli zoufalí a prosili dceru prostřednictvím médií o návrat. "Karolínko, chci tě moc poprosit, jestli tě něco trápí, přijď domů, spolu to zvládneme," vzkázala jí nešťastná maminka.

Dcery už se bohužel nedočkala, policisté ji našli v pátek kolem poledne v křoví na okraji sídliště. Místo rodičů ji identifikoval její strýc, který z místa podle serveru Čas.sk odcházel zhroucený. "Můžeme potvrdit, že nezvěstná Karolína K. z Popradu se našla. Naši operativci ji bohužel našli mrtvou. Soudní lékař předběžně vyloučil cizí zavinění. Příčinu smrti, její okolnosti a zavinění vyšetřuje policie. Tělo bylo převezeno na soudní pitvu," uvedl policejní mluvčí.

Později policisté na Facebooku dodali, že indicie zatím směřují k sebevraždě. "Mladistvá měla na těle střelné poranění. Její rodič má zbraň legálně v držení," uvedli. Podle serveru dívenka nechala pozůstalým dopis na rozloučenou.

crush ( 12. února 2018 15:02 )

To je tak, keď dnes sa adolescentky nebavia s mamami, ako kedysi v dobách dávnejjších. Dnes mladá šťanda oslovuje svoju maminu chladným výrazom "matka" a s ničím sa jej väčšinou nezveruje. Nie každá samozrejme, ale je to veľmi častý trend sa dnes doslova hambiť za svoju vlastnú mamu. Časom v dospelosti to samozrejme odznieva...

citsvet ( 11. února 2018 17:51 )

To je hrozný,kam ten náš národ spěje.Je zajímavé,že nejvíc sebevražd je u děvčat.Je to alarmující,neboť národ vymře,bez mladých matek.V dnešní době,se nemáš ani komu svěřit,neboť jedna instituce posílá svěřitele k jinýmu a nakonec ti nikdo nepomůže.Nehledě k tomu,že ani státní policie,neplní svůj sdílený nápis,,Pomáhat a chránit" na svých autech.Je to i moje zkušenost z Mladé Boleslavi a proto nechápu na co je linka 158.

pulsar ( 11. února 2018 16:28 )

jj, to sa musi uznat, ukoncila to stylovo, lepsie akokeby ju museli zoskrabovat z kolajnic alebo z pod mosta

zarazenyprd ( 11. února 2018 13:46 )

Jen debilní srrááči potřebují mít pistoli. Kecy o sebeobraně jsou jen jejich výmluva, když mne bude chtít nějaký soudruh odprásknout, tak mne střelí do týla a žádný kanón v kapse mi nepomůže.

naidka ( 11. února 2018 11:19 )

Třeba jenom takový malý detail, jak ji nabít, to bych ve čtrnácti určitě neuměla. Otec měl taky zbraň, které jsem se bála, i když jenom někde ležela.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání