Po návratu z nemocnice, kde Jiří Pomeje strávil více než měsíc, tak Andrea Pomeje dala manželovi jasné ultimátum. „Řekla jsem mu, že pokud začne žít minulým způsobem života, tak u toho být už nechci. Věnovala jsem rok svého života tomu, aby změnil přístup ke svému zdraví a uzdravil se. Kdyby začal opět pít ligu, byla bych hodně smutná, protože by to ukázalo jen to, že pokoru nezískal,“ řekla Andrea pro web Expres.cz.

VIDEO: Pomeje den po propuštění z nemocnice: Už mu začala šichta!

Video
Video se připravuje ...

Pomeje den po propuštění z nemocnice: Už mu začala šichta! Tereza Kühnelová

Pomeje uplynulý půlrok strávil bojem o holý život, kdy mu právě manželka a dcera byly obrovskou oporou. V lednu pak producent, herec, moderátor a dabér podstoupil zákrok, při němž mu byly odoperovány hlasivky a hrtan a voperován tzv. slavík. Jeho život tak už nikdy nebude jako dřív, nicméně Pomeje dal jasně najevo, že se hodlá co nejdříve vrátit do relativně normálního života a hodlá se naučit komunikovat a mluvit alternativními způsoby - třeba jícnem.

Pomejeho zdravotní problémy ale jen odložily manželské problémy. O tom, že v manželství není vše v pořádku se totiž spekulovalo již dříve. „Máme celkem nestandardní život a našly se situace, kdy bychom rozvodové papíry podepsali oba na místě, ale konkrétní nebudu,“ přiznala v roce 2016 Andrea. Z toho, co říká dnes, je ale jasné, že Pomeje, který se dlouhodobě utápí v dluzích za minulé projekty a je na manželce finančně závislý, hledal příliš často útěchu na dně sklenky...

VIDEO: Jiřího Pomeje propustili z nemocnice: Pohublého a v roláku ho vyzvedla manželka s dcerou

Video
Video se připravuje ...

Jiřího Pomeje propustili z nemocnice: Pohublého a v roláku ho vyzvedla manželka s dcerou Tereza Kühnelová

Fotogalerie
58 fotografií