Režisér a kameraman má totiž s Olgou starší Aničku (9), a tak se samozřejmě o dcerku rád stará. Pečuje ale i o její sestru Evičku (2), kterou ale zplodil Menzel. „Nerozlišujeme, kdo je koho. Jsou to děti dámy, kterou mám rád a se kterou mám dceru,“ vysvětloval pro Aha! Brabec.

Ten prý obě dvě děti pravidelně hlídá. „Mám povinnost starat se o obě. Jsou to sourozenci. Považuju samozřejmě obě dvě za svoje, i když je otcem někdo jiný,“ doplnil exmanžel herečky Veroniky Freimanové (62).

Pomáhá tím samozřejmě nejen své bývalé partnerce Olze, ale i jejímu choti, který se tak nemusí o svou dceru obávat. Může se tak v klidu zotavovat v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích, kam ho sanitka dopravila již loni 20. listopadu po kolapsu organismu.

Po celých šest neděl před zkolabováním měl oscarový režisér velké bolesti zubů, ucha i hlavy. Jenže k doktorovi nešel a vše řešil jen tišícími prášky. Ovšem pak se mu po návratu z pracovní cesty na Slovensko udělalo zle. V nemocnici zjistili, že za všechno mohla meningokoková infekce, která napadla jeho mozek.

Po šestihodinové operaci ho lékaři museli uvést do umělého spánku. V něm pak Jiří strávil celkem 32 dnů. Nyní už ale podle informací Aha! pomalu rehabilituje a dává se dohromady, s čímž mu pomáhá hlavně jeho manželka. Ta ho denně ve špitále navštěvuje.

VIDEO:  Než upadl do kómatu, stihl natočit film! Menzelův Tlumočník má první ukázku!

Video
Video se připravuje ...

Než upadl do kómatu, stihl natočit poslední film! Menzelův Tlumočník má první ukázku! Bioscop

 

Fotogalerie
32 fotografií