Nová budova polikliniky v Praze 7 na rohu ulic Františka Křížka a Milady Horákové je připravená k používání. Po nezbytné rekonstrukci proběhla kolaudace a teď už proto nic nebrání tomu, aby se na místo začala stěhovat výbava ze Strossmayerova náměstí, kde toto zdravotnické zařízení v těchto dnech dosluhuje.

„Doktoři zahájí své stěhování v sobotu 10. února. Od 12. do 16. února bude muset být provoz polikliniky přerušen. Pro tuto hlavní fázi stěhování jsme zvolili období jarních prázdnin, kdy bude velká část občanů Prahy 7 na horách. Od pondělí 19. února by již měla poliklinika fungovat bez omezení na nové adrese Františka Křížka 22,“ vysvětlil ke zvolenému harmonogramu akce místostarosta Prahy 7 Kamil Vavřinec Mareš (PRAHA 7 SOBĚ).

Nová budova polikliniky bude plně bezbariérová, další dílčí úpravy ještě budou v domě probíhat odhadem do léta. Rekonstrukce měla být hotová už na podzim minulého roku. Podle radnice došlo ke zdržení ze strany dodavatele, za které bude úřad požadovat několikamilionovou finanční sankci.

Fotogalerie
4 fotografie