Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sourozenci z vyvražděné rodiny se vydávali za partnery! Proč?

Autor: ljš - 
8. února 2018
06:55

Chovali se divně a drželi se v izolaci! Tak popisují sousedé matku a její dvě dospělé děti, kteří byli v pondělí nalezeni mrtví v rodinném domě na okraji Zlína. Mladší z žen se údajně vydávala za partnerku svého bratra.

Že v domě nezemřeli manželé a matka jednoho z nich, ale sourozenci, vyšlo najevo, až když to oficiálně oznámila policie. Do té doby byli všichni sousedé přesvědčení, že mezi mladou dvojicí byl partnerský vztah.

Mýlku způsobilo podivné chování mladší ze zemřelých žen. „Chodila tady do parku a tam se houpala na houpačce… Fakt jsme si mysleli, že to jsou partneři, protože ona i sama říkala, že jako můj partner,“ řekl televizi Nova jeden ze sousedů. A další z místních se přidala: „Pořád se tady houpala, ale pořád. Říkala mi, že je učitelka v mateřské školce, ale že teď nemá práci, ale vykládala mi o tom pánovi, že to je její přítel, ne brácha…,“ divila se žena.

To však byly jediné informace, které o sobě rodina podala. S nikým totiž příliš nekomunikovala a držela se v domě. „Vždycky přijeli, rychle zašli do domu a zamkli,“ tvrdí sousedé. Někteří se dokonce podle televize Prima domnívají, že rodina mohla patřit mezi stoupence nějaké sekty.

Těla našel v pondělí pětašedesátiletý otec zemřelých sourozenců, který s jejich matkou trvale nežil. „V průběhu ohledání vyšlo najevo, že ženy a muž zemřeli už před několika týdny, možná měsíci. Příčinu úmrtí nám objasní nařízené soudní pitvy,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Javorková s tím, že policie případ vyšetřuje jako vraždu. Do prověřování události byl podle ní nasazen maximální počet kriminalistů tak, aby byla tragická smrt tří osob objasněna co nejdříve.

Sousedé mluví o tom, že na místě činu bylo hodně krve a zemřelý muž měl na hlavě igelitový sáček. Policie však odmítá podrobnější informace poskytovat, dokud nebude mít výsledky pitev.

Video  Smrt matky a dvou dětí šetří jako vraždu! Těla v domě ležela týdny, našel je otec.  - Studio Blesk
Video se připravuje ...

Monikay ( 8. února 2018 10:30 )

Proč tu nemůžou být normální lidé? zase další prapodivná rodinka jak z Výměny manželek

hurryd ( 8. února 2018 04:18 )

Vy podlí krysy novnářský!Proč není diskuse u článku,jak jste uštvali pana Slezáka k smrti!To se bojíte vy špíno!!!

ruruch ( 7. února 2018 23:51 )

8000,- x ty x manžel x 2 děti x vnučka x 12 měsíců x 40 let je 19 milionů 200 tisíc sis vydělala poctivou prací?

prycsnima ( 7. února 2018 23:33 )

 Fuj to sem se lekla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání