Žaneta se poprvé alkoholu napila už ve dvanácti letech. „Piju všechno a skoro pořád. Teď jsem střízlivá, ale kamarád Josef mi jde pro víno. Po tom průšvihu v obchoďáku bych chtěla jít na léčení,“ přiznává v Havířově dobře známá blondýnka.

Žaneta léčení v minulosti už pětkrát předčasně ukončila. Na záchytce v Karviné je jedním z velmi častých nocležníků. „Prostě jsem tam nechtěla být a myslela si, že to zvládnu. Nepovedlo se. Ale když mě přítel dokázal zbavit drogové závislosti, tak věřím, že můžu přestat i pít,“ doufá Žaneta.

Vězení a děti

Žaneta je v podmínce a policie šetří její striptýz jako výtržnictví, za což jí hrozí dva roky vězení. Žaneta ale doufá, že od soudu dostane nařízenou ústavní léčbu. „Nechci do vězení. Chci přestat pít, abych mohla vídat své děti. Syna (18) vychovává můj otec a dceru (8) bývalý partner. Loni v létě jsem ji ještě vídala. Chodily jsme k vodě. Teď je všechno pryč,“ posteskla si žena.

Nelehký osud

Žaneta prý dojela na svoji krásu a to, že ji všichni kamarádi zvali na panáky. Později propadla drogám a vydělávala si prodejem svého těla. Před několika lety potkala Honzu, který ji zbavil drogové závislosti a utlumil alespoň částečně její pití. Od loňské oslavy svých narozenin Žaneta ale zase pije skoro každý den. Otec podnikatel a matka zdravotní sestra se s ní nestýkají.

Fotogalerie
8 fotografií