Malá Jasmínka to v poslední době neměla moc jednoduché. Lékaři jí jako první objevili mononukleózu, ze které se ještě jakž takž dostala, hned na to ji ale dostala pneumokokova infekce. Kvůli ní také dcera Kristiny Kloubkové na chvíli ohluchla. Na zvukovody jí totiž tlačily zbytnělé mandle.

„Virus, který v sobě má, tu bude navždycky. Ten už jí z těla nikdy nevymizí. Ve chvíli, kdy onemocní, tak můžou nastat komplikace a průběh nemoci může být těžší,“ svěřila před časem Aha! moderátorka nováckých Televizních novin.

Kvůli prodělaným chorobám Kristina hlídá Jasmínku jako oko v hlavě a sleduje všechny bacily kolem. „Musím to zaklepat, chřipkové období dáváme dobře. Jasmínka je pod dozorem a tu imunitu jí podporujeme,“ řekla Kloubková s tím, že dcera zdatně odolává.

„Sleduju, když někdo pšíká. Byly jsme třeba s kamarádkou v kině a nějaký dítě tam bylo strašně nemocný. Obě jsme vrhaly hrůzostrašný pohled na jeho rodiče – jak je možné, že to dítě tam je, když je nemocný!“ rozčilovala se Kristina, která navíc nyní musí řešit ještě vši, které jsou ve školkách jako doma.

„Jediný, čeho se fakt bojím, jsou vši,“ přiznala moderátorka. „Jasmínka je ve školce třetím rokem a vši se naštěstí objevily jen jednou. Nechytly jsme je, protože jí natírám vlásky aromatickými oleji,“ dodala starostlivá matka.

VIDEO: Kloubková po obřím trapasu přiznala: Ano, tohle je můj nový přítel!

Video
Video se připravuje ...

Kloubková po obřím trapasu přiznala: Ano, tohle je můj nový přítel! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií