Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hrůza u českých hranic: Alicja (†17) nepřišla z diskotéky, našli ji mrtvou

Autor: lm - 
10. února 2018
08:01

Záhadnou smrt mladé a krásné teenagerky rozplétá polská policie. Teprve 17letá Alicja se nevrátila z diskotéky a její tělo bylo nalezeno pohozené u garáží nedaleko českých hranic.

Alicja z města Rybnik na jihu Polska šla o víkendu oslavovat kamarádčiny osmnáctiny do jednoho z oblíbených klubů ve městě. S mámou se dohodla, že přespí u kamarádky a ráno se vrátí domů.

Když dívka druhý den nepřicházela, její máma se začala bát nejhoršího. Její obavy se naplnily, když jí na dveře zaklepala policie. Studentku našli ležet u garáží v centru města, celé tělo měla odřené, měla potrhané oblečení a podle neoficiálních zpráv z pitvy byla i znásilněná.

Zdrcená máma se teď snaží zjistit, co se stalo. "Prý se zapletla do rvačky před klubem. Oba muže znala a rozdělila je. Jeden z nich ji měl pak doprovodit domů. Co se stalo potom, to netuším," řekla pro polský deník Fakt smutná Renata.

Policie už zadržela prvního podezřelého. "Je to bratr dceřiny kamarádky. Jméno neznám," dodala žena. Podle médií jde o dvacetiletého recidivistu, který už má záznam za loupež. Pokud bude shledán vinným, hrozí mu až doživotí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání