Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální vražda Renaty (†44): Dcera masérky promluvila! O smrti mámy se dozvěděla ze zpráv

Autor: lm - 
7. února 2018
18:51

O smrti milované maminky se dozvěděla až z televize. Dcera brutálně zavražděné Renaty (†44) je v šoku z postupu policie, která rodině vůbec nedala vědět, co se stalo.

Nehybné tělo Renaty v bratislavském bytě našel její přítel, který ihned zalarmoval policii i záchranáře. Ženě už ale nebylo pomoci, podle svědků měla po celém těle modřiny a tvář zalitou krví. Pitva následně potvrdila, že se žena stala obětí vraždy.

Policisté od partnera ženy věděli, že má Renata dvě děti, ale o tragédii jim údajně nedali vědět. „Dozvěděla jsem se to ze zpráv. Nikdo mě nekontaktoval, ani jeden policista. A nejen mě. Ani matčina a mého bratra. Dodnes se nám nikdo neozval,“ prozradila deníku Plus JEDEN DEŇ dcera (22) zavražděné ženy. 

„Když jsem to viděla ve zprávách, sama jsem volala na policii a chtěla jsem se zeptat, jestli to byla moje matka. Byli jsme na třech policejních odděleních a nic nám neřekli. Přepojili nás na vyšetřovatelku a ta nezvedala telefon. Byla neděle, ale i tak to nechápu,“ pokračovala mladá žena.

Brutální vraždu maminky nemůže pochopit. „Něco takového si nikdo nezaslouží. A navíc nám ani neoznámí to, že mi zavraždili mámu. Krematorium ale už volalo bratrovi, kdy bude pohřeb,“ uvedla smutně.

Podle sousedů Renata pracovala v nočním klubu, dcera o tom ale nic neví. „Dělala masáže, ale privátní,“ vysvětlila.

Policie případ vyšetřuje jako vraždu, rodina ale zatím moc neví. „Řekli mi, že byla uškrcená. Zbitá, s modřinami a krvácel jí nos, neboť měla špatnou srážlivost krve,“ dodala dcera.

krasomila ( 8. února 2018 16:35 )

Aha, takže si má každá žena i s tím, že mají průměrně o třetinu nižší platy, našetřit pár milionů a teprve pak si pořídit dítě, protože v těhotenství a s malým dítětem (no tomu nebudeš věřit, bewjku) se vydělává dost blbě a to i těm prostitukám. Takže by tu vlastně neměl děti skoro nikdo. Gratuluju ke genialitě.

europa ( 8. února 2018 07:49 )

Co nám je po nějaké šlapxce, ještě k tomu slovenské? Jak žila, tak skončila, tak proč kolem toho takovej humbuk? Není jí žádná škoda, o jednu špinavou couru míň. "Matka", která opustí svoje děti je míň, než hadr na podlahu. I ten hadr má nějakou cenu, ale taková ženská NE!!!

Monikay ( 7. února 2018 19:22 )

Nevím, zda policie neinformuje jen toho příbuzného, který dotyčnou identifikoval. Ale třeba má povinnost volat všem ????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání