Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svědectví sousedky zavražděné matky a jejích dětí: Všude byla krev!

Autor: Slávka Červená - 
6. února 2018
16:19

Tělo matky (†61), jejího syna (†37) a dcery (†34) našli kriminalisté v pondělí odpoledne v rodinném domě ve Zlíně. „Všude na stěnách i podlaze prý byla krev,“ tvrdí sousedka, která náhodně zaslechla hovor policistů. Ti případ vyšetřují pro podezření vraždy. Jedno je však jisté: ženy a muž zemřeli již před několika týdny až měsíci.

Policii uvědomil o tragédii příbuzný (65), údajně otec dospělých dětí. S rodinou nebydlí, po delší době šel na návštěvu. Do domu se ale nedostal. Těla uviděl údajně přes okno.

 Sousedka promluvila

„Že jde o hrozné vraždy, je jasné. Náhodně jsem zaslechla policistku, jak říkala, že na zemi i na stěnách je všude moc krve. Hrozná představa, co se tam odehrálo,“ otřásla se paní Veronika (31). „Žili v domě tři roky. Když jsme šli okolo, nikdy jsme neslyšeli z domu hluk nebo že by tam byly mejdany. Působili normálně. Co dělali, nevím. Starší paní měla tři či čtyři kočky a chodila s nimi na louku za dům, kde jsem ji vídala. Sourozenci moc z domu nevycházeli,“ dodala Veronika. Přestože rodinu dlouho nikdo neviděl, místním to nebylo divné. Mysleli si, že se odstěhovala.

VIDEO: Smrt matky a dvou dětí šetří jako vraždu! Těla v domě ležela týdny, našel je otec

Video  Smrt matky a dvou dětí šetří jako vraždu! Těla v domě ležela týdny, našel je otec.  - Studio Blesk
Video se připravuje ...

Spekulace o sebevraždě

 „Policie volala hasiče, protože se nemohli dostat dovnitř. Hasiči přelézali branku a otevírali i dům,“ prozradil jeden ze sousedů. S největší pravděpodobností bylo zamčeno zevnitř. Objevují se různé spekulace. „Mohlo jít o rodinnou sebevraždu nebo jeden z nich zabil dva a pak sebe,“ domýšlela se žena středního věku.

 „Chodívala jsem okolo. Neznala jsem je. Jen jejich dvě kočky vždycky dorážely přes plot na mého psa. Ale teď tam nejsou ani ony,“ uvedla seniorka (77). „Tady je nikdo moc neznal,“ konstatovali další. „Neznali jsme je. Ale všimli jsme si, že se tam už dlouho večer nesvítí,“ konstatovala Tereza Císařová z hospůdky Trio market, která je hned naproti domu.

naidka ( 6. února 2018 16:52 )

Tím, že sousedovy kočky dorážely na jejího psa (kdo to kdy viděl) , zdá se celá story této zasloužilé pozorovatelky maličko přitažená za vlasy.

homoerectus ( 6. února 2018 16:42 )

".... jejich dvě kočky vždycky dorážely přes plot na mého psa. ... “ .... Tam se teda děly věci!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání