Od té doby, co zářil ve třetí řadě show Tvoje tvář má známý hlas, nemá Milan nouzi o přízeň krásných dam. Svého šarmu dokáže herec a zpěvák zřejmě náležitě využít, a tak se zřejmě neváže jen na jednu slečnu. V posledních dnech to dokonce vypadá, že je střídá jako ponožky.

V neděli byl totiž k vidění v sále divadla Rokoko coby jedna ze známých osobností, které se přišly podívat na charitativní představení dětí z dětského domova.

Vedle něj v hledišti seděla obrýlená brunetka s milým úsměvem, která byla po jeho boku k vidění již loni v létě. Tehdy Peroutka tvrdil, že spolu nechodí. „Je to moje hodně blízká osoba teď, ale nejsme v té partnerské rovině,“ prozradil Prásku.

Od té doby se toho asi moc nezměnilo, jelikož v pondělí se Milan pro změnu ukázal na tiskové konferenci TV Nova k jarnímu schématu. Tam ho fotografové zachytili při něžnostech s jinou neznámou slečnou. Údajně mělo jít snad o kolegyni z televize.

Nejprve ji mladík jemně hladil po zádech a něco jí důvěrně šeptal, posléze ji galantně usadil. Poté si k ní přisedl a dali se do řeči. Vypadalo to, že si dobře rozumí. Pak si ale představitel Jonáše z Ordinace v růžové zahradě 2 všiml fotoaparátů a lehce mu zatrnulo. Možná že ho přece jen napadlo, že by na sebe dámy mohly trochu žárlit.

VIDEO: Milan Peroutka o nové dívce: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny!

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka o nové dívce: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny! Markéta Reinischová, David Turek

 

Fotogalerie
42 fotografií