Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V domě ve Zlíně našli tři mrtvé: Na místě je kriminálka a psovodi

Autor: sč, lm - 
5. února 2018
18:01

Tři mrtvá těla našli v pondělí kriminalisté v domě ve Zlíně v části Podhoří. V podvečer to potvrdil mluvčí Vladislav Malcharzik. Co se stalo, je zatím obestřeno tajemstvím. Policie vnikla do rodinného domu na základě upozornění.

Policie podle místních byla na místě již okolo 14. hodiny a opáskovala široké okolí rodinného domu. Na místě operovali kriminalističtí technici i psovodi.

„V jednom z domů byli nalezeni tři mrtví lidé. Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří nyní zjišťují, jak dotyční zemřeli,“ potvrdil mluvčí Vladislav Malcharzik. Podle zdrojů Blesku jde údajně o manžele ve věku okolo 40 let a matku jednoho z dvojice. Sousedé pár údajně delší dobu neviděli, mluví se dokonce až o dvou měsících. 

„Ten barák se pronajímal. Byly tam ‚naplaveniny‘. Střídalo se to tam. Vůbec nevíme,“ uvedl jeden z návštěvníků nedaleké hospody. "Další podrobnosti k případu sdělíme pravděpodobně zítra (v úterý) dopoledne," uvedl Malcharczik.

Kytka7 ( 6. února 2018 06:06 )

Vy jste u toho byla,když vite, že to byla vražda, Nebo věštíte z křišťálové koule?

jasnovidec01 ( 5. února 2018 21:07 )

carmin: Ty demente vypatlanej nechceš si to hodit ??ať je od tebe na diskusi pokoj?tvoje hovadiny jsou směšné jako ty a to tě nikdy nikdo neviděl KAŠPARE dementní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání