Dvojice nechala své potomky Minu (8) a Aidena (6) doma a dopřála si romantickou dovolenou jen ve dvou. Jejich cílem se stala Itálie a konkrétně známé město na vodě. Jenže poslední dobou působí spíše jako na bahně. Dlouho totiž nezapršelo a kanály vyschly.

„Je málo vody, ale žádné bahno,“ hlásila přímo z místa prostřednictvím sociální sítě Maxová a dodala, že zrovna v době, kdy s chotěm dorazili, se počasí otočilo. „Nám tu pršelo celý den,“ informovala Tereza, která ale nevypadala, že by jí to nějak moc vadilo.

Ona a její turecký miliardář a realitní makléř, kterého si po dlouholetém vztahu vzala za manžela v říjnu 2016, se zkrátka vybavili deštníkem i pláštěnkou a nenechali si pobyt zkazit. Společně se procházeli po městě, prohlíželi památky a na náměstí svatého Marka se dokonce nechali zvěčnit při vášnivém polibku jako vystřiženém z hollywoodských filmů.

Zúčastnili se také již tradičního a po celém světě vyhlášeného karnevalu. Nadšeně pozorovali rej masek a úchvatné kousky umělců a večer se sami nechali vyzdobit a proměnit téměř k nepoznání pomocí historických kostýmů a vychytaného make-upu.

VIDEO: Tereza Maxová tvrdila, že svatbu nechystá. Zřejmě ale změnila názor…

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Tereza Maxová chystá druhou svatbu! Praha, nebo Monako? Kristýna Léblová, Tomáš Sovinský

 

Fotogalerie
67 fotografií