Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Manželka lékaře vypadla z 5. podlaží: Byla Lucia (†35) těhotná?!

4. února 2018
05:22

Smrt mladé Lucie (†35) z Bratislavy stále obestírá rouška tajemství. Krásná vědkyně v pondělí vypadla z balkonu svého bytu v 5. podlaží a na místě bohužel zraněním podlehla. Teď se ale objevila nová šokující informace, která by mohla celý případ pořádně zamotat.

K tragédii došlo v pondělí večer na bratislavském sídlišti. Lucia (†35) za záhadných okolností vypadla z balkonu v 5. podlaží. V osudnou chvíli s ní byl doma manžel, který měl její pád vidět na vlastní oči. Podle sousedů jejich vztah nebyl tak šťastný, jak se navenek zdálo, a mladá žena mohla spáchat sebevraždu. Objevila se ale nová šokující informace, která by případ mohla obrátit naruby.

Podle zjištění Nového Času totiž Lucia mohla být v době smrti těhotná! "Byla plnější postavy a vždy nosila takové volnější oblečení, její těhotenství by se dalo snadno přehlédnout," řekl jeden ze sousedů. Policie zatím tuto informaci nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Lucia pracovala ve Slovenské akademii věd v Biomedicínském centru. S manželem Borisem, který pracuje jako doktor, neměli děti a na bratislavském sídlišti žili asi pět let. Podle sousedů se manželé měli často hádat a velký konflikt měl předcházet i pondělní tragédii. "Žena křičela o život: Prosím, už dost, ne!" uvedl zdroj slovenského deníku. Manžel Boris přitom tvrdil, že se bezprostředně před pádem nehádali.

Policisté jsou zatím na informace skoupí. "V této souvislosti je vedeno trestní stíhání ve věci nedbalosti přečinu usmrcení," řekl krajský policejní mluvčí Michal Szeiff. 

zvonik54 ( 5. února 2018 04:44 )

Nehrajte si na humanisty. Hrozí přelidnění planety a v důsledku pak globální ekologická katastrofa. Podle plánu Bilderbergu každý zmařený život je v pořádku. Proto je na světě tolik lokálních válek a tolik nově vyvinutých epidemií. I někteří lékaři odmítají léčit své pacienty a jen za peníze pojišťoven udržují uměle stav nemocných k získávání bodů z pojistek pro svůj osobní zisk. Takže sem tam nějaká vyprodukovaná mrtvola zapadá do amerických plánů omezení růstu populace na planetě. A všichni jsme přece pro Ameriku a NATO, ne? Sice se veřejně hlásá opak, ale opak opaku je pravdou. Co se týče vědkyně, tak měla v hlavě stejně něco jiného, než svou vědeckou kariéru, která by vyřešila nejožehavější problém světa - PŘELIDNĚNÍ PLANETY. Je to smutné, ale pravdivé a mnoho lidí to není schopno ani přijmout...

Monikay ( 4. února 2018 09:39 )

Kde zase vzali tu krásnou vědkyni? Byla to normální běžná ženská. Jen ten zkrat byl asi silný v té chvíli, byla zřejmě hodně nešťastná nebo něčím zahnaná do kouta (OBRAZNĚ ČI OPRAVDU).

babapsi ( 4. února 2018 09:04 )

ať byla, či nebyla, přitlačili jste už na Borise, proč jí zabil ! To nás teď bude zajímat, ona ať má chudák po smrti klid, trpěla dost !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání