Kdysi byli oba plni sil, když spolu vystupovali v Semaforu a později dokonce i v Las Vegas. Ale zatímco Antonín Gondolán už si dává od zpívání pauzu, Gott nepřestává koncertovat. „Má všechno, co potřebuje, a myslím si, a to říkám poprvé na veřejnosti, že už ten umělecký zážitek není takový. Karel zpíval velmi dobře před dvaceti, třiceti lety. Dnes už je to legenda a podle toho by se měl chovat,“ řekl Super.cz Gottův někdejší kolega.

Podle něho by se Slavík měl víc šetřit, už kvůli svému podlomenému zdraví. „Je to člověk, s kterým jsem hrál léta, a byli jsme spolu v Americe, ale myslím, že by se měl šetřit. Já vím, že je to problém, ale já sám, protože jsem o rok mladší než on, cítím, jak síly ubývají. On nasadil dost vysoké tempo ve svém věku. Já na rozdíl od něj nemám malé děti ani zdaleka tolik peněz, tak mi není jasné, proč to dělá,“ kroutil hlavou Gondolán.

Ze všeho nejvíc ho ale trápí, že se od něho Gott distancuje. „Mně trošku mrzí, že na lidi, kteří mu velice pomohli v jeho kariéře, ne zanevřel, ale zapomněl. My jsme byli jeho první kapela, která s ním byla v Americe, v Las Vegas, to je zájezd, který je nezapomenutelný a z kterého všichni žijeme dodnes. Byli jsme ti, kteří jsme ho podporovali, drželi jsme mu palce, na jevišti jsme se podíleli na tom, že dosáhl takového výsledku. A on to trošičku hodil do autu,“ vysvětlil pro Super.cz slavný romský muzikant, který nedávno vydal nové album, na němž si jako hosty pozval například Vojtu Dyka, Jana Bendiga, Moniku Bagárovou a další.

Vyjádření Karla Gotta zjišťujeme.

VIDEO: Gott a Pilarová po 54 letech: Přezpívají jejich nejslavnější duet!

Video
Video se připravuje ...

Gott a Pilarová po 54 letech: Přezpívají jejich nejslavnější duet! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií