Ač televize Barrandov chtěla Heidi Janků prodloužit smlouvu na moderování pořadu Aféry, zpěvačka odmítla. „Teď připravují nové schéma a Aféry mají přitvrdit. A tohle já moderovat neumím, ani nechci! Neumím se hádat ani v osobním životě,“ vysvětlila deníku Aha! Heidi s tím, že natočila poslední tři díly. Na Barrandově se tak začaly hejbat škatulata. Místo Heidi povolali zpátky původní moderátorku Kateřinu Kristelovou!

O té se přitom loni na podzim spekulovalo, že dostala výpověď. Sama moderátorka se ale vždy bránila tvrzením, že z televize neodchází, jen si dává pauzu. „Po narození dcery jsem nepřetržitě pracovala roky,“ vysvětlila Blesk.cz tehdy s tím, že neměla volno ani v šestinedělí a nárok na odpočinek si zaslouží. 

K jejímu konci v Aférách a také v pořadu Paparazzi se nakonec vyjádřil i generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup, který se za ni postavil. „Kateřina Kristelová patří mezi tváře televize Barrandov, na čemž nehodlám nic měnit. Jako moderátorka v naší televizi zaznamenala úspěch – o tom mimo jiné svědčila i sledovanost jednotlivých pořadů. I to je jeden z důvodů, proč jsem již před časem rozhodl o přípravě nového pořadu právě s ní. Přesný termín vysílání oznámíme s dostatečným předstihem,“ řekl tehdy. 

O novém pořadu zatím ale není ani vidu ani slechu a Kateřinu Kristelovou nakonec vrátili zpět do pořadu Aféry. A moderátorka o této novince dala vědět světu na sociální síti, kdy se ve studiu nechala vyfotit.

VIDEO: Kateřina Kristelová: Jak se do mě Řepka zamiloval? Náš vztah je reality show!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: Jak se do mě Řepka zamiloval? Náš vztah je reality show! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
50 fotografií