Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lucia (†35) vyskočila z okna a manžel Boris se ji nepokusil zachránit, tvrdí policejní zdroj

Autor: shp - 
3. února 2018
07:59

Proč jí nepomohl? Neshody, hádky a psychické problémy – to všechno podle sousedů provázelo naoko idylický vztah doktora Borise a jeho manželky Lucie (†35). Policejní zdroj potvrdil, že Lucie ukončila svůj život skokem z okna bratislavského bytu páru. Vypadá to, že se ji její manžel zřejmě nepokusil zachránit. 

Lucia pracovala v Slovenské akademii věd v Bomedicínském centru. S manželem Borisem, který pracuje jako doktor, neměli děti. Bydleli přibližně pět let v Jégeho ulici v Bratislavě. Když se ve středu redaktoři deníku Plus Jeden Deň ptali sousedů na jejich vztah, většina tvrdila, že navenek působili jako milý a příjemný pár.

Za maskou štěstí však měli skrývat i temná tajemství. Jaké konkrétní pohnutky však vedly mladou ženu k tomu, aby si vzala život, zatím vyšetřování neobjasnilo. Podle informací deníku měla mít Lucia psychické problémy. Manželství nebylo šťastné, hodně se hádali a z jejich v bytu v paneláku se ozýval křik.

Hodně sousedů mluví o tom, že se často hádali,“ potvrdila jedna z obyvatelek bytovky. Podle svědků Lucia skočila z balkonu sama. Vše se odehrálo večer kolem deváté hodiny. „Právě jsem šla se psem, když jsem před domem viděla dvě sanitky. Všude bylo hodně lidí. Vím, že ji dlouho oživovali, ale marně. Chudinka, potom ji tam do půlnoci nechali na zemi,“ prozradila očitá svědkyně.

Zdroj z policie prozradil, že Lucia měla spáchat sebevraždu a její manžel Boris jí v tom nijak nezabránil. V současnosti je proto vůči němu vedeno trestní stíhání z přečinu usmrcení v nedbalosti. Proč si mladá vědkyně vzala život, je ale stále záhadou.

Nejčastější příčinou neshod bývají děti, peníze a sex. Protože šlo o bezdětný pár, je možné, že se neshodli po sexuální anebo finanční stránce. Můžeme se jenom domnívat, zda její psychické problémy byly způsobené hádkami. Takovéto jednání nemá jenom jeden důvod, někdy je příčinou i poslední kapka, která padne do poháru a rozhodně,“ říká psychiatrička Danica Caisová.

VIDEO: Slovenka Katka ukončila svůj život skokem z okna

Video  Dvacetiletá Katka spáchala sebevraždu skokem ze střechy paneláku  - TV JOJ
Video se připravuje ...

babapsi ( 3. února 2018 13:25 )

ano teď tu jsou názory, které zločincům vyhovují !

agfor ( 3. února 2018 13:17 )

Pan dochtóóór se holt k manželce choval stejně jako ke svým pacientům.

sores ( 3. února 2018 13:06 )

Jenom povahově, psychicky slabší se zabíjí kvůli partnerce-partnerovi! Naštěstí mezi ně nepatřím!!!! Žádný chlap nebo ženská za to nestojí, vždyť je z čeho vybírat je nás přes 7 miliard!

majojo ( 3. února 2018 11:49 )

Jsi na bulvární diskusi, tj.: Když se nám nelíbí směr, kterým se diskuse ubírá, dáme nový titulek nad stejný článek, tím pádem je to nová diskuse a tu starou zrušíme, čímž se elegantně zbavíme nevhodných názorů.

majojo ( 3. února 2018 11:46 )

To je ovšem věc profesionálů. Policie nebo záchranná služba měli uvědomit pohřebáky - pokud ovšem ti měli tolik kšeftů po Bratislavě, že "nemohli" přijet co nejdřív.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání