Detaily chystaného sňatku, který by měl proběhnout 19. května ve Windsorském paláci, královská rodina zatím tají. Přesto už na veřejnost některé informace vypluly. Mezi nimi i fakt, že Meghan bude mít na hostině proslov.

To je přitom na britské poměry velmi neobvyklé, jelikož tradice velí, že slovo by měl dostat otec nevěsty. Jenže Harry se svou nastávající chotí se toto pravidlo rozhodli porušit právě s ohledem na Meghanina otce Thomase, který je prý velký introvert. Proslov před početnými hosty a v podstatě zraky celého světa by pro něj tak byl peklem na zemi.

Určité pozornosti se mu i tak dostane, když svou dceru dovede k oltáři. Této povinnosti zřejmě dostane, ale proslov za něj převzala sama Meghan. Pro bývalou herečku a navíc zarytou feministku to zřejmě nebude problém. I když při obřadu bude muset svému milému slíbit poslušnost, tímto způsobem všem dokáže, že „manželka je rovná manželovi“, jak řekla již v roce 2015.

Podle zdroje britského Sunday Times se tak Markle sama rozhodla. „Chce mít šanci poděkovat svému muži a všem, kdo je podporoval. Harry za ní plně stojí.“ V plánovaném proslovu by chtěla nevěsta údajně vzdát láskyplný hold svému manželovi, poděkovat královně a hosty potěšit i několika vhodnými vtipy.

VIDEO: Budoucí švagrové Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
117 fotografií