„Všechno to začalo jako sranda. Jako že tam bude nějaký hezký chlap,“ svěřil návrhář. Rozhodl se opustit své luxusní sídlo v Nižboru, jež obývá se svým manželem Guyem (49), a přesídlit do podstatně skromnějšího bydlení. 

„Řekl jsem si pak, že to zkusím, že za to nic nedám, rád zkouším nové věci. A hlavně jsme si mysleli, že je to nahrané. Ale je to vše opravdu!“ prozradil Laffita, který rychle vyšel z omylu.

Dostal se totiž do obce Chotusice, kde ho čekal nejen tatínek David (35), ale také děti Soňa (18), Lucie (6), Kristýna (5), David (12), Jakub (14), Michal (10) a Filípek (10 měsíců). „Pro mě bylo těch deset dní jako tři měsíce, počítal jsem každou sekundu,“ postěžoval si Osmany.

Musel řešit nejen peníze, kterých v tak velké rodině není nazbyt, ale také chod celé domácnosti. „Neměl jsem tam čas. V šest hodin ráno jsem vstával, což málokdy dělám. Musel jsem se jim věnovat, hlavně dětem a údržbě domu. Hlavně jim nechutnalo, co vařím, pak jsem jim řekl, že už nevařím. Chutnalo jim maso a omáčky a ty já neumím,“ dodal Laffita, který na rozdíl od maminky Lucie (35), jež si užívala jeho honosné sídlo, pořádně zkusil.

VIDEO: Slavný návrhář měl na starosti sedm dětí!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Slavný návrhář bude mít na starosti sedm dětí! TV Nova

Fotogalerie
36 fotografií