Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Blízcí podezřelého z drsné vraždy Dominika (†21) jsou v šoku: Jaks to mohl udělat?

Autor: ljš - 
29. ledna 2018
15:48

Nikdo by do něj neřekl, že by zabíjel! Kamarádi opraváře kamionů Jaromíra Š. (46), který je ve vazbě kvůli podezření z únosu a vraždy jednadvacetiletého Dominika, neskrývají nad otřesným případem zděšení.

Dominik P. zmizel v pondělí večer ze svého bydliště na Mladoboleslavsku. Policisté i kamarádi okamžitě rozjeli pátrání, protože se ukázalo, že mladíka násilím naložil do auta jiný muž a odvezl ho neznámo kam.

Policie ho brzy identifikovala jako Jaromíra Š. a muž skončil v poutech. Pro Dominika bylo ale bohužel už pozdě. Jeho tělo našli ve čtvrtek v opuštěném objektu u Kyselky na Karlovarsku. Podezřelého poslal soud o den později do vazby a i když si kryl bundou obličej, informace o jeho totožnosti se po okolí rychle roznesla.

Jeho kamarády to šokovalo. „Nikdy bych nevěřil, že jsi to udělal, Míro, byl jsi super chlap,“ napsal jeden z nich na Facebook. „Taky mě to mrzí,“ dodal další.

Motiv hrůzného činu si nikdo z nich nedokáže vysvětlit. Otec zavražděného o něm ale má jasno. Dominik prý nějaký čas bydlel s Jaromírem, jeho partnerkou a dvěma dětmi jako podnájemník a stal se svědkem odporného činu. „Dominik zjistil, že (Jaromír Š., pozn. red.) jedno to dítě začal pohlavně zneužívat. A měl jít svědčit,“ vysvětlil otec oběti pro televizi Nova a dodal, že jeho syn zemřel na utonutí.

Jaromír Š. údajně s policií nespolupracuje. Vyšetřovatelé ale proti němu již stihli nasbírat velké množství důkazů. Únos navíc prý natočila autokamera a místo nálezu těla je s podezřelým úzce spojené. Opuštěný dům totiž kdysi vlastnil.

VIDEO Dominika (†21) prý zavraždil opravář kamionů: Tělo nechal v domě, který mu kdysi patřil.

diskutujici ( 30. ledna 2018 07:33 )

JAX?

sama0005 ( 29. ledna 2018 19:38 )

Jak jsi mohl udelat takovou chybu v titulu clanku,redaktore? ===========================JAKS================

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání