V současnosti vdovec s bývalou ženou stále bojuje a navíc teď usiluje o osobní bankrot. Na Krajský soud v Praze proto poslal dokument, v němž mimo jiné tvrdí: „Žádný dluh vůči paní Darině Nové ve výši 800 000 Kč nemám a nikdy jsem neměl. V této věci se nikdy nekonalo žádné řízení, paní Nové nebyla nikdy uznána žádná náhrada, a to ani soudním znalcem, ani soudem. Lež,“ píše Rychtář a slovo lež v textu používá ještě mnohokrát.

Přitom sám nemluví pravdu, když uvádí, že nebyl obviněn za poškozování jména exmanželky a odsouzen k úhradě půl milionu. Rozsudek z 22. září 2014 totiž dokazuje opak. Soudce ho v něm uznal vinným za napadení exmanželky a uvalil na něj trest odnětí svobody 18 měsíců s odkladem na tři roky. Navíc je zde zmíněná i náhrada, kterou Josef popírá.

Fotogalerie: Bartošová jak ji neznáte: 39 šokujících…
35 fotografií

„Poškozená se připojila k trestnímu řízení s nárokem na náhradu škody ve výměře 100 000 Kč. Proto jí byl přiznán nárok na náhradu škody ve výši 10 080 Kč a se zbytkem svého nároku na náhradu škody byla odkázána na řízení ve věcech občanskoprávních,“ stojí v dokumentu. „Poškození jména Dariny Nové stále řeší policie. Tato kauza nevyšuměla,“ potvrdil navíc pro Aha! dobře informovaný zdroj z okolí Nové.

V soudních záznamech je také možné dočíst se děsivé detaily krvavého útoku Rychtáře na svou exmanželku, k němuž došlo 17. srpna 2012, tedy ještě za života Ivety Bartošové. „V domě v Říčanech si poškozená (Nová) s obžalovaným (Rychtář) povídali. On pil kávu, vysílal směrem k ní milostné návrhy. Pak zvonil obžalovanému telefon, bylo vidět, že hovoří s Ivetou Bartošovou. Pak se zřejmě Iveta zeptala obžalovaného, s kým v místnosti hovoří, a obžalovaný se o poškozené vyjádřil negativně,“ píše se v rozsudku.

VIDEO: Policie vtrhla do domu vdovce po Bartošové (†48): Násilím odpojovali elektřinu, Rychtář zuřil a vyhrožoval

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu vdovce po Bartošové (†48): Násilím odpojovali elektřinu, Rychtář zuřil a vyhrožoval Martin Hykl

Darina se proti urážce měla ohradit, jenže tím na sebe přivolala Josefův vztek. „Obžalovaný se zvedl z křesla a uštědřil jí políček. Vrátila mu úder zpátky. Pak ji obžalovaný uchopil za krk, povalil na postel, nadával jí, fackoval ji, škrtil,“ líčí dokument brutální útok. Rychtář měl Nové uštědřit celou řádku ran, mlátil ji do hlavy, na ruce i hrudník.

„Tímto způsobem ji obžalovaný domlátil do koupelny, kde zůstala ležet. Mlátil ji i přesto, že krvácela, skončila na zádech v koupelně zakrvácená," dodává rozsudek s tím, že si Darina vzpomíná, jak nad ní bývalý choť stál se železným mopem a napřahoval na ni. Celá koupelna byla od krve. Zda něco z napadení slyšela zpěvačka v telefonu, není jasné. Přesto z hrůzného incidentu mrazí! Zvlášť, když zanedlouho poté slavil Rychtář další svatbu s Bartošovou, která v dubnu 2014 na narozeniny svého muže spáchala sebevraždu skokem pod vlak.

VIDEO: Nedožitých 50 Ivety Bartošové (†48): Rychtář vyrazil plakat na hrob!

Video
Video se připravuje ...

Nedožitá 50. Ivety Bartošové (†48): Rychtář vyrazil plakat na hrob! Blesk TV

 

Fotogalerie
66 fotografií