Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Irsku chytli »perníkového tátu« z Česka: Měl u sebe drogy za 11 milionů!

Autor: lm - 
26. ledna 2018
16:54

Při zátahu v pervitinové varně v irském Dublinu byl zadržen padesátiletý občan České republiky. Pravděpodobně jde o chemika, který drogy vyráběl. Při razii byl také zabaven metamfetamin v hodnotě přes 11 milionů korun!

Razie proběhla ve čtvrtek na dublinském předměstí ve Walkinstownu. Policisté na místě našli drogy za 450 tisíc eur (11,4 milionu korun) a další věci používané k výrobě metamfetaminu.

Podle deníku Irish Sun byl na místě zadržen padesátiletý občan České republiky, který v Irsku pobýval nejspíš několik let. Pravděpodobně to byl chemik, který drogy vyráběl.

"Garda (irská policejní jednotka - pozn.red.) už kontaktovala Interpol, aby ověřila, jestli je podezřelý tím, kým tvrdí. Také se snaží zjistit, jestli není napojen na organizovaný zločin v Evropě," potvrdil deníku nejmenovaný zdroj. Na místě byli také objeveni dva zákazníci.

prycsnima ( 26. ledna 2018 18:29 )

 V Malmö bylo mnoho žen znásilněno vždy skupinou mužů .Ale nikdo neví kdo to byl .Policie je bezradná .A lidé vyšli do ulic se svíčkami.Ale v noci jsou některé skupiny neviditelné.To je velká záhada .Kdo mohli tito muži býti?😂😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání