Vleklá nemoc sužuje Jiřího už dlouhou dobu. Nepomohla mu ani dvaačtyřicetidenní hladovka, kterou absolvoval, a došlo na to, čeho se herec dlouho bál. Lékařský tým vojenské nemocnice, který se o Jiřího celou dobu stará, musel přistoupit k závažné operaci. Během ní mu odstranili celou oblast zasaženou rakovinou a Jiří Pomeje, který se dřív živil dabingem, přišel o hlas!

Jirka je stále zesláblý a musí hodně odpočívat, pomalu ale sbírá své síly zpět. Dosud se držel stranou a společnost mu dělala zejména manželka Andrea (29). Skrz pořad televize Nova s moderátorkou Gábinou Partyšovou (39) se však poprvé spojil s veřejností!

Kvůli riziku nákazy zatím není možné, aby herce navštěvoval jen tak někdo, do studia ale poslal alespoň dojemnou SMSku pro všechny, kteří ho podporují a drží mu palce. „Ahoj přátelé, zdravím všechny, co mně nebo Andy píšete a podporujete. Chtěl bych vám všem poděkovat, hlavně doktorům a sestřičkám, kterým vděčím za to, že ještě žiju,“ vzkazuje Jiří.

„Kufry z nemocnice si zatím ale nebalím. Mějte pokoru ke svému zdraví, protože život se vám někdy může obrátit vzhůru nohama, jako teď mně. Váš Jirka,“ dodává. Herec a dabér ještě nemá vyhráno, to nejhorší by ale, jak se zdá, mohl mít konečně za sebou. 

VIDEO: Jiří Pomeje je po operaci: Jak dopadla? Přišel o hrtan a hlasivky!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje je po operaci: Jak dopadla? Přišel o hrtan a hlasivky! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
29 fotografií