Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kvůli pašeračce Tereze se zatýká i v Česku: Policie sebrala mladíka z Plzně!

Autor: Zbyněk Schnapka - 
25. ledna 2018
16:26

Muže (21), který hrozil Pákistánu teroristickými útoky, jestli nepustí na svobodu zadrženou pašeračku Terezu H. (21), zadržela policie v Plzni. Češku chytili na letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu.

Policie na případ uvalila informační embargo. "Zadrželi jsme muže, ročník 1997. Probíhá vyšetřování. S ohledem na to se nebudeme k případu více vyjadřovat," uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Podle informací Blesku zadrželi policisté podezřelého už ve středu. Také měli u něho provést domovní prohlídku. Hledali výbušniny, ale ty u něho údajně nenašli. Zatím vše vypadá, že zadržený své hrozby neměl jak splnit.

Policisté ho zároveň prověřovali, jestli nemá nějaké vazby či napojení na cizí teroristické organizace. List Daily Pakistan napsal, že dostal e-mail, v němž muž, tvrdící, že je Čech, požaduje, aby zadrženou Terezu H. pustili do 48 hodin a posadili ji do letadla do ČR. Když tak neučiní, hrozil pisatel e-mailu Pákistánu teroristickými útoky. Mladík se podepsal jako Nikolaj I., zda je to jeho skutečné jméno, zatím není jasné.

Tereza H. zatím zůstává ve věznici v Láhauru. Ve středu jí soud v nepřítomnosti prodloužil vazbu. Předstoupit by před něj znovu měla 30. ledna, kdy se bude opět rozhodovat o dalším pokračování vazby. Vyšetřování nadále probíhá. Soudní řízení, které už bude řešit samotný čin, by podle dosavadních informací české diplomacie mohlo začít v první polovině února.

Video  Drsný výslech Terezy (21), která pašovala 9 kilo heroinu: Ježiš, on mě zabije, naříkala blondýnka  - youtube.com
Video se připravuje ...

Video  Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru  - youtube.com
Video se připravuje ...

sama05 ( 26. ledna 2018 02:47 )

..to se musela ozvat zenska..souhlasim s kazdym Tvym slovem..anka

anka ( 26. ledna 2018 01:03 )

Karle, podle toho jak tu vsude bojujete za znovuzvoleni ovaroveho prezidenta, tak ma jeden dojem, ze se vam tu zije spokojene. Ale najednou zde tvrdite ulne neco jineho?Tak proc s tim teda neco nedelate? Proc nevolite nekoho, kdo vam zmenu prinese??? Myslite, ze Aglicani sedeli a cekali az jim nekdo udela nejake zmeny?

sama055 ( 25. ledna 2018 23:34 )

tomiku..I'm very happy..really

sama055 ( 25. ledna 2018 23:25 )

tomiku..nic se nedeje..ja mlcim

sama05 ( 25. ledna 2018 22:55 )

tomiku...jooo? ...to je americka anglictina..interesting

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání