Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragický požár v Teplicích: Ze smrti dítěte (†4) obvinili přítele matky

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: HZS Moravskoslezský kraj)
25. ledna 2018
15:47

Policie obvinila v souvislosti s požárem, při kterém zemřel loni v říjnu v Teplicích čtyřletý chlapec, třicetiletého muže z obecného ohrožení. Příčinou požáru byla manipulace s otevřeným ohněm.

Neštěstí se stalo před půlnocí 16. října. Podle dřívějších informací hasičů chlapec zemřel poté, co se nadýchal zplodin z požáru. Obviněným je podle informací ČTK muž, který žil s matkou dítěte.

"Třicetiletý muž byl obviněn z obecného ohrožení z nedbalosti. V případě uznání viny mu hrozí až osm let vězení," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek. Chlapcova matka řekla už dříve TV Prima, že v době požáru doma nebyla a z bytu odešel i její partner. Dítě tam zůstalo samo.

Na vyšetřování požáru pracovali v uplynulých měsících specialisté. "Podle odborného vyjádření vznikl požár v důsledku manipulace s otevřeným ohněm," doplnil Vítek.

armenia ( 25. ledna 2018 22:32 )

 Tak to je,kdyz zoufala slepice nedokaze zit sama a za kazdou cenu musi mit vedle sebe kripla chlapa a pak to odnese nevinne dite.To by meli potrestat i matku ze nechala maleho chlapecka pohlidat od takove spiny,jsou mezi nami neskutecni ***i....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání