„Pro všechny, kdo toto složité hovado, co mělo rádo zvířátka, ženy a život, a víc dobrého o něm říci nedovedu, znali, mám smutnou zprávu,“ napsal ve středu před půlnocí na svůj Facebooku fracek Pavel Novotný.

Farmář‘ Honza ‚Indy‘ Pokorný je po smrti. Našli ho před několika hodinami – prý zrovna zapadalo slunce, což by se mu líbilo – na známém místě pod Kuňkou (Kunětickou horou – pozn. red.), kousek od jeho koní. Odešel dobrovolně. Budiž ti země lehká, Indiáne!“ napsal Novotný a pod jeho příspěvkem se okamžitě strhla nevěřícná diskuse. Novotný uvedl, že se „indián“ oběsil, následně pro Blesk.cz potvrdila i policie. 

"Můžu potvrdit, že jsme ve středu v obci Ráby ve večerních hodinách našli mrtvého muže ročník 1964. Na místě nebyly shledány stopy násilí," uvedla policejní mluvčí Eva Maturová s tím, že pro bližší určení příčiny smrti byla nařízena pitva. Poblíž místa nálezu byl karavan, který policie zapečetila. Muž podle polcie zemřel v přesně nezjistěné době od 15:15 do 21:00 hodin.

VIDEO: Tady byl ještě šťastný... Svatba farmáře Indiána, který spáchal sebevraždu

Video
Video se připravuje ...

Tady byl ještě šťastný... Svatba farmáře "Indiána", který spáchal sebevraždu Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Podivín Pokorný toho za svůj život stihl opravdu hodně. Než se před šesti lety pustil do televizní realityshow Farmář hledá ženu, prozradil, že je (tenkrát) třikrát rozvedený, měl dvě děti a léčil se ze závislosti na alkoholu. Když se z toho vysekal, zrealizoval si nedaleko vesnice Ráby u Pardubic svůj sen – vybudoval westernovou farmu, kde choval koně, muflony, kozy, ovce, a dokonce i pštrosa.

Sebevražda soutěžící

Už během soutěže ho provázela řada kontroverzí. Vyvrcholilo to sebevraždou jedné z účastnic, blondýnka Olí napsala 11stránkový dopis na rozloučenou a autem odjela k lesu, kde ji po pár dnech našli mrtvou. Její smrt přišla jen pár dnů před odvysíláním dílu, ve kterém ji Honza po společně strávené noci nevybíravě odmítl a její ponížení pak všichni sledovali na televizních obrazovkách.

Video
Video se připravuje ...

Jak spolu Olga a Honza laškovali u keramiky FTV Prima

Svatba bez spodního prádla

Jen týden po její smrti Farmář ohlásil svatbu s manažerkou Renatou, na kterou pozval novináře. Na svatbě vznikly velice pikantní snímky, které odhalily, že se nevěsta Renata vdávala bez spodního prádla. Pak následovala romantická svatební cesta v novém obytném karavanu do Paříže. A měsíc po slavné veselce je tu rozvod!

A důvod? „Nesmiřitelné rozpory a zcela rozdílné životní postoje.“ Tak důvody, které stály za krachem krátkého manželství, popsala Pokorného stále ještě manželka Renata. Žádost o rozvod podá v nejbližší možné době. Podle informací Blesk.cz se Pokorný minulý týden sbalil a odstěhoval. „Ano, je to pravda. Odstěhoval jsem se. Hádali jsme se, ale důvody jsou jiné,“ řekl tehdy Blesk.cz Pokorný.

Video
Video se připravuje ...

Tady byl ještě šťastný... Svatba farmáře "Indiána", který spáchal sebevraždu Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Požár ranče

Rok na to postihla indiána další tragická událost, při které šlo o život jeho dceři a jejímu příteli. Část jeho dřevěného ranče totiž během noci zachvátily plameny – uvnitř přitom právě dvojice spala. Oheň se tehdy rychle rozšířil na velkou část objektu a poničil i restauraci. Při požáru, který vypadal jako úmyslně založený, se tenkrát Honza nadýchal kouře a musel být hospitalizovaný. 

Fotogalerie
32 fotografií

Tady byl ještě šťastný... Svatba farmáře "Indiána", který spáchal sebevraždu