Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Opilá Iveta předvedla striptýz na náměstí: Nahá běhala v mrazu

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
24. ledna 2018
12:41

O pořádnou ostudu se postarala 40letá Češka Iveta, která se přímo uprostřed náměstí slovenského města svlékla donaha. Neodradil ji od toho ani mrazivý lednový večer, ani zásah městské policie. Svou roli v tom zřejmě sehrál alkohol. 

Městští policisté z Bánovců nad Bebravou nemohli uvěřit svým očím, když na kamerách viděli, kterak se žena začala přímo uprostřed náměstí odhalovat a svlékat svršky. Bylo krátce před jedenáctou večer a Iveta se rozhodla, že svému partnerovi na jinak rušném místě předvede striptýz.

„Žena bezdomovkyně se začala svlékat na náměstí. Svlékla si nejdříve vršek, potom spodek a svlékla se celá donaha. Bylo to hodinu před půlnocí, těch lidí tam mnoho nebylo, ale i v tomto čase chodí lidé po náměstí,“ popsal TV JOJ náčelník Městské policie Rastislav Fodor. 

Nahá žena chodila po náměstí několik minut až do příjezdu městské policie, která jí přikázala, aby se znovu oblékla. Dvojice se přesunula na sousední náměstí a jen co strážníci odešli, Iveta už byla zase nahá. Strážníci proto museli opět zakročit, dvojici tentokrát ztotožnili a případ odevzdali státní policii pro podezření z trestného činu výtržnictví.

„Oni jsou taková divoká dvojice a protože hodně pijí, tak nejsou neznámí ani pro policii. On dělal v Česku a přivedl si ji odtamtud. Ona by se chtěla vrátit zpět do Česka, ale kde by jim bylo lépe než tady,“ popsal serveru Čas.sk dvojici bývalý kolega muže.

kov3 ( 24. ledna 2018 14:37 )

Chúďatko, veď jej musela byť zima......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání