O jejich lásce a souznění hodně vypovídá jejich řeč těla. A odbornice Judi James a Elizabeth Kuhnke porovnaly portréty k oznámení jejich zásnub.

„Zatímco Harry a Meghan ustoupili od formálního královského stylingu a vyměnili ho za hollywoodský styl, Jack a Eugenie zvolili sladší, jemnější a víc tradiční způsob pózování,“ popsala Judi.

„Jack a Eugenie se vrátili do klasického královského vzhledu a jejich emoce jsou zde spíš naznačeny než zdůrazněny. Vypadají nadšeně a šťastně, ale také poněkud stydlivě, což je normální reakce řeči těla zamilovaných párů,“ dodala ke snímku, kde se Eugenie s Jackem na sebe smějí.

Na druhé straně je však Meghan a Hary, kteří pózují zcela jinak. Tak, jak není v britské královské rodině zvykem. „Meghanin romantický, ale také sexy a provokativní pohled se svým mužem po svém boku by mohl být klidně vyňat ze stránek časopisu Vogue,“ upozornila Judi.

„To, že se lehce dotýká Harryho paže, sedí mu mezi nohama nebo se opírá o jeho tělo, jsou moderní pózy a můžeme je vidět u mnoha slavných párů na sociální síti. Jejich řeč těla o nich vypovídá, že jsou na prvních místech v seznamu silných párů, které rády sdílí své pocity a lásku,“ svěřila se odbornice.

Její kolegyně Elizabeth Kuhnke popsala snímek Harryho a Meghan jako smyslně intimní a hravý. Naopak o princezně Eugenii a snoubenci Jackovi řekla, že je z nich cítit jistá nervozita a napětí. „Jack září, jeho svaly kolem očí jsou zapojeny. Jeho úsměv značí pocity štěstí. Vypadá pohodlně a sebejistě. Eugenie se sice směje, ale v jejích očích je vidět váhavost a nervozita. Svaly na jejích tvářích jsou zapojeny a rty jsou ve správném tvaru, ale její oční svaly zapojeny nejsou,“ řekla Elizabeth.

„Na dalších fotografiích, kdy je Harry schoulený k Meghan a oba se smějí, z nich vyzařují uvolněné vibrace, zatímco Eugenie a Jack se zdají být víc naaranžováni na fotografii,“ poznamenala Kuhnke. O dodržení královských tradic vypovídá víc umírněný výběr oblečení u princezny Eugenii, naopak Meghan zvolila rajcovní šaty s průhlednou blůzou, které působí mnohem víc sexy.

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“ @TheBritishMonarchy

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
57 fotografií