Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Teroristické útoky kvůli zadržení Terezy! Propusťte ji do 48 hodin, vyhrožuje anonym z Česka

Autor: ljš - 
23. ledna 2018
11:11

Podepisuje se jako Nikolaj Ivanov a vyhrožuje Pákistánu teroristickým útokem. Důvodem má být zadržení pašeračky Terezy H. z Uherského Hradiště. Muž se dožaduje jejího propuštění do 48 hodin.

Údajný vyděrač zaslal e-mail deníku Daily Pakistan a představil se v něm jako český občan Nikolaj Ivanov. V textu se dožaduje propuštění pašeračky Terezy a neváhá použít výhrůžky.

„POZOR, pokud nebude Tereza, která byla zadržena s 9 kilogrami heroinu, do 48 hodin propuštěna a posazena na letadlo do České Republiky, dojde k teroristickým útokům na Pákistán. Tereza mě může kontaktovat na telefonním čísle +4207925-----, pokud nezavolá, že je propuštěna, slibuji odplatu,“ napsal muž. Pákistánští novináři zkoušeli číslo uvedené v e-mailu vytočit, je ale nedostupné. Zda věc předali policii, neuvádějí.

Tereza zatím nadále setrvává v pákistánské vazbě. Lhůta, kterou soud stanovil, vyprší v pátek, do té doby by mělo padnout nové rozhodnutí. S dívkou se také snaží spojit zástupce české ambasády, který žádá o povolení, aby ji mohl ve věznici navštívit.

Pro Terezu hraje fakt, že začala s vyšetřovateli okamžitě spolupracovat. Na základě jejího udání byly zadrženi zatím dva lidé – muž, který se o Češku v Pákistánu staral, a také jeho pomocník. Oba by měli být součástí drogového kartelu. Po dalších lidech policie pátrá.

Video  Drsný výslech Terezy (21), která pašovala 9 kilo heroinu: Ježiš, on mě zabije, naříkala blondýnka  - youtube.com
Video se připravuje ...

Video  Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru  - youtube.com
Video se připravuje ...

majdamajda ( 11. března 2018 18:33 )

Ať si zůstane v kriminálu neudělala to poprvé. Naše kriminály jsou slabé.

fandasever ( 23. ledna 2018 23:10 )

Pokud si někdo myslí, že ta malá bezvýznamná šlapka znala někoho z bossů drogové mafie tak je silně retardovaný, ona mohla znát akorát svoji spojku, která zase zná další spojku, no a ty spojky jsou velmi snadno nahraditelné

moiaza ( 23. ledna 2018 17:54 )

Prý to psal rego.

makmark ( 23. ledna 2018 17:08 )

 asi mu došel herak

malavelka ( 23. ledna 2018 16:20 )

A jsem dosazený největšímu tuneláři devadesátý let, figurka, loutka, kašpárek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání