„Rozhodl jsem se, abych měl absolutní jistotu, že už nikdy nepodlehnu drogám, podstoupit šestitýdenní detoxikační léčbu na klinice,“ potvrdil Koptík. „Chci to udělat nejen kvůli sobě, ale také svým blízkým, dětem i jedné ženě, které jsem moc ublížil,“ sype si popel na hlavu.

Právě omamné látky sehrály důležitou roli v bouřlivém rozchodu s o generaci starší herečkou. „Pořád je tu ten strašák drog, který způsobil, že jsem ublížil lidem kolem sebe, které jsem měl a pořád mám moc rád,“ uvědomuje si Ondřej. Místo pornobásní, opěvujících divoký sex s »ex«, teď zásobuje sociální síť svými osudovými rozhodnutími.

„Jsem už víc než dva měsíce úplně čistý a přiznávám, že je to úžasný pocit! Nikdy předtím jsem nezažil tolik radosti ze života jako teď,“ vypisuje se Koptík ze svých pocitů. Jenže u člověka, který jel v tvrdých drogách, jsou dva měsíce málo!

Na doporučení terapeuta, ke kterému dochází ambulantně, se proto rozhodl nastoupit ještě na šest neděl do léčebny. „Buďte ke mně milosrdní a držte mi palce,“ prosí Ondřej své přátele a doufá, že až se vrátí, všichni mu odpustí.

Z rozchodu byl tak zničený, že pod vlivem tvrdých drog přišel do nemocnice na Karlově náměstí, kde rozbil skleněnou výplň dveří a ošklivě se pořezal. Dva dny tam zůstal na psychiatrii a následně ho bývalá přítelkyně společně s jeho rodiči odvezla do psychiatrické léčebny. Na místě ale vzal zpátečku a domluvil se s rodiči, že žádné léčení nepotřebuje. Tím ale svůj vztah s herečkou definitivně pohřbil.

VIDEO: Ondřej Koptík: Gregorová se spikla s mojí exmanželkou

3682141:gallery:true:true

Fotogalerie
39 fotografií