Miroslav Verner se nerad prezentuje v médiích, přece jenom v jejich manželství je ten slavný jeho manželka Marta Jandová. Ale pro týdeník Instinkt udělal výjimku a poskytl rozhovor, kde mimo jiné prozrazuje, jaké je to žít po boku populární zpěvačky a proč dobrovolně zůstal s jejich dcerou doma a staral se o ni na plný úvazek.

Možná tím, že přivádím děti na svět, k nim mám o něco blíž než jiní muži… Zkrátka si myslím, že by pro každého chlapa bylo užitečné jít na čas na rodičovskou dovolenou. Rázem se mu tím změní nejen pohled na ženu, ale především na skutečný význam pojmu rodičovská dovolená. Mně dnes naopak přijde absurdní představa, že by povinností ženy mělo být zůstat doma a starat se o dítě!“ říká gynekolog Miroslav Verner, který s Maruškou doma zůstal tři čtvrtě roku.

Ale když se tak rozhodl, tak ne všichni to brali automaticky jako on. „Někteří se nad tím pousmáli, jiní to nepochopili vůbec, ale podle mého není jít na rodičovskou dovolenou žádná sranda, ve skutečnosti je to dost náročné,“ dodal manžel zpěvačky.

VIDEO: Marta Jandová: Kvůli dceři musela dát pryč psa, kterého měla 7 let!

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: Kvůli dceři musela dát pryč psa, kterého měla 7 let! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií