Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívce (†4) se ve vařící vodě oloupala kůže z těla a upadl jí palec, pak zemřela. Do vany ji hodili rodiče

Autor: shp - 
22. ledna 2018
19:06

Svoji dcerku mučili a týrali, dokud nezemřela. Pekelní rodiče Candice Diaz (24) a Brad Fields (28) z města Fields ve státě Michigan strčili svou dcerku na Nový rok do vany s vařící vodou, až se z dítěte začala olupovat kůže a upadl mu palec na noze. Gabrielle Barrett (†4) neměla šanci trýznění přežít.

Matka a nevlastní otec byli obvinění z vraždy, mučení a zneužití dítěte. Lékař, který ohledával mrtvolku holčičky, v soudní zprávě uvedl: „Jde o nejhorší případ smrti dítěte, který jsem za 27 let své práce viděl.“

Gabrielle zemřela na Nový rok poté, co ji matka s otčímem hodili do vany s vařící vodou. Diaz, která trpí bipolární poruchou, pak tvrdila, že si dítě způsobilo všechna zranění samo. Policie však brzy zjistila, že lže. V jejím domě navíc našla kokain.

Matka tvrdila, že napouštěla vanu pro Gabrielle a umístila do ní Gabrielle, když byla z poloviny plná. Poté tvrdila, že šla do kuchyně připravovat palačinky. Když se vrátila, voda prý přetékala a dítě v ní bylo po nos,“ stojí v soudní výpovědi.

Biologický otec dívky Kyle Barrett prý neměl vůbec tušení, v jakém nebezpečí je jeho dcera a co se v domě jeho expartnerky děje. Byl totiž ve vězení. Sám se udal policii kvůli zločinu nesouvisejícímu se smrtí dcery. Soud s Diaz a Fieldsem pokračuje, oba jsou umístěni do vazby.

VIDEO – Otřesný případ týrání: Matka táhne dítě na vodítku.

pupak ( 23. ledna 2018 01:20 )

Hovada.

brezovakroman ( 23. ledna 2018 00:03 )

Zase Američani.zlo na této planetě.

lokii ( 22. ledna 2018 21:56 )

Kolika lidem by takova krasna holcicka prinesla radost a tyhle bestie ji utrapi. Fakt - peklo je pro ne malo.

bris124 ( 22. ledna 2018 20:24 )

Pro ně je i peklo malý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání