Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadné zmizení Martina (18): Jsme zoufalí, vrať se domů, prosí otec gymnazisty

Martin Ján Bolna (18) je nezvěstný.
Martin Ján Bolna (18) je nezvěstný.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
22. ledna 2018
17:51

Kde jen může být? Nejbližší už více než týden hledají gymnazistu Martina Jána Bolnu (18). V pátek 12. ledna odešel ráno do školy tak jako obyčejně. Od té doby však o něm rodiče, přátelé ani známí nemají žádné zprávy.

Po mladém muži pátrají i policisté. Zoufalí rodiče by dali všechno za to, aby se vrátil domů. Martinovi vzkazují, že ho čekají s otevřenou náručí. Mladík studuje gymnázium v Košicích, kam ale nedorazil. Lidé ho viděli v obci, ale doma se už neukázal, napsal Nový Čas.

Hledají ho desítky lidí, po sociální síti se šíří jeho fotka. Nejbližší se o něho strachují dnem i nocí. „Upřímně prosím o modlitbu, nechť se slituje ten nejvyšší a pomůže nám ho najít,“ napsal na sociální síti otec Ladislav (50).

Rodiče věří, že se jim syna podaří najít. Nikdy se nastalo, že by zničehonic odešel na tak dlouho. „Martine, čekáme tě doma, nemusíš se bát vrátit, jsi tu vítaný. Pokud máš nějaké problémy, tak je chceme společně řešit a komunikovat,“ vzkazuje otec.

Po studentovi, který má uzavřenou povahu, pátrá i policie. „Jakékoliv informace o nezvěstné osobě mohou občané oznámit na nejbližším útvaru policie nebo telefonicky bezplatně na čísle 158,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Ivanová.

VIDEO: Pátrání po Slováku Pavlovi mělo smutný konec.

kradu ( 22. ledna 2018 19:22 )

ten je někde zhulenej asi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání