Poláková odloučení zvládá s křečovitým úsměvem. „Úplně hluboko ve mně v klidu nejsem. Ale na povrchu jsem pořád máma dvou holčiček. Prostě jsem si to v sobě tak hodila, že se musím co nejvíc udržovat v klidu, aby ony ze mě necítily nějakou obavu. Na to nemám nárok,“ přiznala v pořadu Mixxxer na Óčku.

Situaci ještě navíc ztěžuje fakt, že její holčičky i ona sama jsou nemocné. „Bohužel celou tu dobu jsme nemocní. Nějak se z toho nemůžeme dostat. Všechny tři. Spíš mám teď starosti, abychom se z toho dostaly a mohly normálně začít fungovat,“ posteskla si.

Liškovi si ani nemůže moc postěžovat, protože se jí z cest, kdy s Janem Révaiem a Hynkem Bernardem objíždí svět na motorkách, neozývá. „Jsem ráda, že se vůbec někdy ozve. Myslela jsem, že bude volat každý den, ale to už jsme si řekli, že ne. Bude v džungli, pak u indiánů, teď jsou v Kostarice, byli v Panamě. Dneska kupují nějaké SIMky. Mají navíc o sedm hodin míň, takže to musíme stále propočítávat,“ dodala Poláková, která původně pánům chtěla dopřát celý rok na cestování. Teď je ráda, že to kvůli finanční náročnosti nevyšlo.

VIDEO: Nafrněná vítězka Bára Poláková: S Farnou jsme kámošky. Myslím.

Video
Video se připravuje ...

Nafrněná vítězka Bára Poláková: S Farnou jsme kámošky. Myslím. Petr Soukup, Markéta Reinischová


Fotogalerie
37 fotografií