„Řeknu Vám, jaká si myslím, že jsem máma. Jsem asi trochu flegmatická," napsala Kateřina na Instagramu a následně vysvětlila, proč si to myslí: „Když jsem ještě Mínu čekala, nic moc jsem si nenačítala. Nic o porodu, nic o tom jak se o miminko starat."

Obavy se u ní dostavily v podstatě až na poslední chvíli. „Jela jsem proto do porodnice beze strachu, ale když už byl tenhle mejdan zvanej porod v plným proudu , čučela jsem jak péro z gauče. Když jsme si ji pak přivezli domů, čučela jsem dál," svěřila se blondýnka.

„Zbrkle jsem jí oblíkla plínku obráceně, v autě jsem ji párkrát přišněrovala svými speciálními uzly, no prostě všechny ty věci z příruček nenačtený." I když by někdo její nepřipravenost mohl hodnotit jako lenost, ona svého rozhodnutí nelituje. „Naše společná strategie s Malvínkou je intuice. A zatím nám to hezky vychází," chlubila se Němcová.

Momentálně řeší i to, jak miminko přijme její pejsek, jorkšírský teriér Toníček. Zatím má prý z děťátka velký respekt a spíše se ho bojí. „Dřív, když si Malina jen ukňourla nebo dala jakýmkoli způsobem najevo, že je naživu, Tonda stáhnul ocas a letěl na druhou stranu domu. Teď už jí občas i olízne ruku," dodala šťastná moderátorka.

VIDEO: Rosnička Kateřina Němcová: Co se stalo na Nově, že všechny moderátorky otěhotněly?

Video
Video se připravuje ...

Těhotná rosnička Kateřina Němcová: Co se stalo na Nově, že jsme všechny těhotné? David Turek

Fotogalerie
49 fotografií