I když slávu si získal kromě jiného právě i svou rozložitou postavou a svou schopností si ze sebe dělat srandu, rozhodl se loni FattyPillow životní styl přehodnotit. Jak ostatně uvedl již dříve, trápily ho deprese a kvůli obezitě trpěl i vysokým krevním tlakem.

Zřejmě poslední tečkou pro něj byl rozchod s dlouholetou přítelkyní Sárou Holanovou (23), která rovněž zveřejňuje videa na internetu a prezentuje se jako velká milovnice psů. Karel se rozhodl udělat změnu, a tak se svěřil do péče trenéra a začal cvičit. Oblíbil si zejména běžecký pás a na své postavě začal pracovat i doma.

Přehodnotil i svůj jídelníček a dal se na zdravou výživu, dokonce chtěl skoncovat i s alkoholem a cigaretami. Podařilo se mu již shodit 20 kilo a z těžkotonážních184 kilogramů se dostal na 164 kg. Úbytku váhy si už začali všímat i jeho příznivci, kteří mu gratulovali, že v obličeji už vypadá hubenější a jeho charakteristické obří brýle teď na něm vypadají ještě větší.

Mnozí dietáři se ale nechají často zlákat vánočními dobrotami, což byl případ i Fattyho. „Hodně dnů jsem teď zevlil, nedával jsem si do těla jako předtím, pil jsem víno a kouřil cigarety. Pár dní na tom vínu a cigaretách mi vůbec nepomohlo a nemám z toho dobrý pocit. Teď si zažívám to, co si zasloužím,“ přiznal podle webu Extra.cz youtuber. Když se ale kontroloval na váze, kila navíc zatím naštěstí nezaznamenal.

I tak je ale ze sebe zklamaný a je odhodlaný nenajet zase do starých kolejí, ale zapracovat na sobě a zhubnout ještě víc. U svých příznivců má zatím podporu, zato jeho expřítelkyně zažívá spíše pravý opak. Pod fotkou z oslavy svých narozenin se totiž Sára dočkala kritiky. „Nepřibrala jsi? Fatty hubne a vypadá to, že ty tloustneš,“ napsal jí kdosi na Instagramu.

VIDEO: Další českou youtuberkou je Sejroška. Podívejte se, co na sebe práskla v show 50 odstínů Thomase Kruchiny.

 

Fotogalerie
31 fotografií