Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

O pašeračku Terezu (21) už se zajímají i v Británii: Vízum do Pákistánu získala oklikou!

Autor: ljš - 
22. ledna 2018
05:00

Žije v Uherském Hradišti, vízum do Pákistánu ale získala na ambasádě na druhém konci Evropy. Podle britských médií, které se případu začaly věnovat, dala Tereze H. razítko potřebné k cestě ambasáda v irském Dublinu.

Tereza byla v Pákistánu loni celkem čtyřikrát a k pobytu v zemi využívala tzv. rodinné vízum, jak je patrné z fotografie příslušného dokumentu. Britskému listu The Sunday Times se ale podařilo zjistit, že poslední povolení pro odjezd do jižní Asie nezískala v České republice, jak by se předpokládalo, ale na pákistánské ambasádě v Dublinu.

Právě do Irska měla podle dostupných informací odletět z Abú Dhabí, kam mířil její let z Pákistánu, do kterého už nenastoupila. Když ji tamní celníci zadrželi, hned udala svůj kontakt. „Mám možná fotku chlápka z Anglie v konverzaci. Jen tam takhle sedí,“ rozpovídala se a dodala: „Ježiš, on mě zabije!“

Mohl to tak být právě tento muž, který dívce v Irsku vízum pomohl získat. Nedá se také vyloučit, že se o případ začne zajímat také irská nebo britská policie.

Video  Drsný výslech Terezy (21), která pašovala 9 kilo heroinu: Ježiš, on mě zabije, naříkala blondýnka  - youtube.com
Video se připravuje ...

Krom tajemného Angličana ale Tereza přivedla podle všeho vyšetřovatele také na stopu pákistánské větve gangu. V pátek policie zatkla jistého Shoaiba, který obchoduje s nemovitostmi. Ten hbitě udal dalšího člena skupiny jménem Aftab, po něm policie zatím bezvýsledně pátrá.

Češka zatím čeká ve vazbě na další rozhodnutí o svém osudu. Zástupci české ambasády usilují o povolení, aby se s ní mohli setkat. Usilovat o něj chtějí v následujícím týdnu u soudního jednání.

Video  Simona H. o Terezině příteli Tárikovi: Jak to bylo s drogami? Má z něj strach? Kolik za cestu dostala?  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

drzaaaa ( 15. února 2018 03:42 )

proč špína?

drzaaaa ( 15. února 2018 03:38 )

jak ji vidíte vy všichni za to můžete sami ..............moc to polykáte tady ty verohodné informace

drzaaaa ( 15. února 2018 03:35 )

fešácký? Holky pod zámkem: autetický dokumet ,díky

j_dc_cv ( 29. ledna 2018 22:28 )

Kdo pašuje drogy musí počítat s trestem když se to provalí. A že jsou ve hře vysoké tresty... Prostě je to příliš velké riziko. Pokud má člověk alespoň něco v hlavě (nemyslím FB a dárečky) tak mu to musí být jasné. Riskla to, chytili ji, má smůlu. Rozhodně bych ji netahal zpět.

iFender ( 29. ledna 2018 14:44 )

Nevim jak ji berou jeji rodice a pribuzenstvo.Vedet,ze moje dcera je prodejna *** a pasuje drogy tak nevim,nevim......kdyz je tak krasna proc nedelala modeling nebo nezkusila neco podobneho,kdyz uz ji "FABRIKA" nevonela!?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání