„Koulovačku jsme se rozhodli uspořádat, protože máme rádi zábavu a zejména netradiční sportovní akce se zdravou dávkou adrenalinu,“ prozradil Matouš. Podobné akce se již uskutečnili dříve v zahraničí a řekli si, že totéž chtějí zažít tady v Praze. 

Celá akce startuje už v pravé poledne. První výstřely očekávejte až ve tři odpoledne. „Koulovačku pořádáme na Letné, protože poskytuje dostatečně rozsáhlý prostor pro shromáždění velkého množství lidí a zároveň je v těsné blízkosti centra Prahy, takže je velmi snadno dostupná. Kromě toho máme oba park moc rádi,“ vysvětloval David.

Sníh z Krkonoš

Sníh dovezou až z Krkonoš. „Vzhledem k tomu, že sníh dovezeme pouze několik hodin před akcí, věříme, že vydrží po celou dobu trvání. Každopádně budeme moc rádi, pokud nám počasí vyjde naproti,“ říkali s úsměvem kluci.

Vemte si čepice, šály a hlavně rukavice a v sobotu hurá na Letnou. Zdá se totiž, že tohle bude jediný den v roce, kdy si budete moci užít zasněženou Prahu, nebo alespoň část Prahy. Cílem kluků je vytvořit rekord tisícovky účastníků, a tak vezměte své kamarády a užijte si zábavu na sněhu. 

Co jsou zač?

Matouš Hartman a David Macháček jsou spolužáci, kteří mají rádi zábavu. A jelikož se rádi baví, rozhodli se, že chtějí bavit i Prahu. Proto si vytvořili značku Blond Bros, pod kterou chtějí pořádat další zábavné akce, jako jsou polštářové bitvy, skákání do listí i vodní skluzavka. Uvidíme, co si pro nás připraví příště.

Fotogalerie
16 fotografií