Exmilenka Kryla poprvé guru Járu navštívila čtyři roky po jeho smrti na jeho veřejném semináři ve Zlíně. Takže ho zná 19 let. „Guru Jára léčí pomocí posvátných energií… bezkontaktně… na dálku… podobně jako to dělal Ježíš… je velmi těžké popsat, jak léčení lidské duše vypadá… je to dlouhodobý proces…,“ odpověděla v chatu na Blesk.cz na otázku, jak ji guru léčil.

A je zřejmé, že návštěvníky chatu guru Jára hodně zaujal. Paní Bělu zajímalo, zda měl Kryl s Járou něco společného. „Ano, oba se snažili – snaží osvobodit lidi z hypnózy konzumního stylu života, kdy se lidé jako loutky nechávají vodit loutkáři, které si navíc dobrovolně volí, ať už své zaměstnavatele nebo politiky,“ tvrdí Dagmar Světlovská. „Všechny tyto zážitky svým způsobem vždy nějak prohloubily moje vnímání jemnohmotného světa a jeho neviditelných souvislostí, ale tyto schopnosti jsem měla už od dětství, tak jako je má každé narozené dítě. Jen postupem času tyto schopnosti dítě ztrácí a musí se naučit se je znovu v sobě objevit,“ dodává Dagmar. 

Mimo jiné prozradila i několik intimních věcí, které s Krylem zažila. „Karel se mnou praktikoval tantru, takže by s Járou nevyběhl, ostatně součástí tantry je modlitba a zpěv.“

Dagmar Světlovská o vztahu s Karlem Krylem vydala na konci roku 2017 knihu, kde píše nejenom o jejich vztahu, ale i o vztahu k alkoholu a sexu.

Fotogalerie
18 fotografií