Herecká delegace musela na jeviště hned dvakrát. Projít se po červeném koberci na premiéře ztřeštěné komedie totiž chtělo tolik lidí, že produkce musela připravit hned dvoje promítání. Jakmile se ale v deset hodin večer rozsvítila světla v sále kina Lucerna, všechna pozornost se ihned stočila k rozjařené scenáristce. Najednou s ní všichni chtěli prohodit aspoň pár slov nebo jí potřást rukou… 

Jeden z prvních se jí zmocnil režisér Filip Renč (52), který zřejmě nabyl dojmu, že je podobně zoufalá jako filmová hrdinka Olga v podání Kláry Issové (38). Hned se na ni totiž začal sápat a chtěl pořádnou pusu na rty.

Po jeho vzoru se zřejmě zařídil i Pavel Kříž (56), který se na plátně mihl ve vedlejší roli. Spisovatelku pevně objal a vystřihl polibek jako z jednoho jejího románu. Halinin blízký přítel Karel Czaban (68) to jen pobaveně sledoval zpovzdálí.

Pánové měli ale smůlu, na zbytek večera si totiž Halinu »zajala« Dagmar Havlová (64) a klábosila s ní minimálně do půl dvanácté večer. Bývalá první dáma se vrátila do let, kdy byla ještě »Holkou na zabití«, pořád se smála a pila vodu přímo z lahve.

VIDEO: Issová si užívala, když byla zoufalá! Podívejte se do zákulisí focení plakátu!

Video
Video se připravuje ...

Issová si užívala, když byla zoufalá! Podívejte se do zákulisí focení plakátu! Bioscop

Překvapení večera: Filip Renč (52) s manželkou

I když se stal tátou teprve před třemi nedělemi, přesně o Štědrém dnu, nemusel si režisér na svůj velký večer hledat náhradní garde. Jen 23 dnů po porodu ho statečně doprovodila o 22 let mladší manželka Marie Kružíková Renčová (24).

Přitom si na porodním sále vytrpěla své! Dcera Sofie Marie totiž přišla na svět dřív! „Bylo to dramatické. V první chvíli jsem vůbec nevěděl, co dělat, ale pak jsem se sebral a manželku odvezl do porodnice. Naštěstí naším porodníkem byl můj kamarád Antonín Pařízek, který byl i poradcem u mého posledního filmu. Byl jsem u porodu, a dokonce přestřihl pupeční šňůru,“ pochlubil se Renč. „Když jsme malou přivezli domů, tak jsem ji ovázal mašlí a na chvíli položil pod vánoční stromeček. Je to nejkrásnější dárek v mém životě,“ rozplýval se šťastný táta.

Hrdličky večera: Klára Issová (38) a přítel Jakub

Představitelka hlavní ženské role měla celou premiéru oči jen pro svého přítele Jakuba. Pořád se k němu tulila a něžně ho držela za ruku. Kuba totiž nepracuje v umělecké branži, ale pro jednu britskou firmu. Sportovec, který ve volných chvílích leze po umělých stěnách a boxuje, už si pomalu začíná zvykat na šrumec po Klářině boku na červených kobercích.

Premiéru totiž spolu měli už v létě ve Varech! „Jestli to je osudové, nevím. Mně už tyhle věci ani netrápí, ani se po nich nijak nepídím. Snažím se naplno a upřímně ten vztah žít a jít do něj naplno. Ono se to časem ukáže. Snažím se umět být spokojená, i když se ten život ubírá trochu jinak,“ popsala Klára vztah.

Popelka večera: Zdenka Procházková (91)

Představitelka staré Lídy Baarové v komedii hraje babičku. Když poprvé vcházela na jeviště představit se divákům, nešťastně zaškobrtla a ztratila střevíček. „Jsem sama nad sebou pořád zoufalá. Teď třeba z toho, že mi upadla bota. Ale za dva měsíce mi bude dvaadevadesát, takže chůze na schodech mi dělá trochu problém. Stáří není tak jednoduché,“ posteskla si Zdena Procházková Blesku. „Jsem ráda, že jsem sama, ale ve dvou jde všechno líp. Vidíte, nemám ani nikoho, kdo by mě tady podepřel,“ dodala.

VIDEO: Renč ukázal první ukázku z nové komedie Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

Video
Video se připravuje ...

Renč ukázal první ukázku z nové komedie Zoufalé ženy dělají zoufalé věci Bioscop

Fotogalerie
15 fotografií