Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kariéra a finance v roce 2018 podle numerologie

/
  • numeroložka Lenka Lippertová Suchardová
    numeroložka Lenka Lippertová Suchardová (archiv Blesku)
    18. ledna 2018 ● 08:00

    Numeroložka Lenka Suchardová předpovídá pracovní úspěchy i rizika v letošním roce. Co přináší dvojka v zaměstnání a podnikání? Přikutálí se peníze, nebo hrozí nouze?

  • 1.

    Kariéra

    Hledáte práci? Buďte důslední, ale také trpěliví.
    Hledáte práci? Buďte důslední, ale také trpěliví.
    Autor: Shutterstock

    V tomto roce nás čeká mnoho práce, ale to neznamená, že kvůli ní musíme zapomínat na vztahy a ohledy. 

    Dvojka je číslo citlivé a něžné, nepatří k ní lopata, sbíječka, ale naopak nabízí pohlazení jemné ruky.

    Práce začíná nejdříve u nás samotných a vnější události budou jen odrazem toho, co se děje v nás. Protože jsme zahlceni informacemi, vědomostmi, zkušenostmi, výchovnými omezeními, stereotypními způsoby atd., je nutné se jimi nenechat nadále ovlivňovat.

    Zkoumejme, kdo v tuto současnou chvíli jsme, co nás příjemně naplní a co nám navíc vydrží dlouhou dobu.

    Prvním signálem bude vyznání se ve své vlastní chuti. Máme na něco chuť? Co to přesně je? Pátrejte v sobě, volte to, co vás nejvíc láká, klidně si dejte na čas. Hledejte rovnováhu mezi touhou a možnostmi, mezi slušností a dravostí, mezi sobectvím a obětavostí. Nenechte se úplně přemoci ani mírnou dvojkou, ani dravou jedničkou a hledejte svou vlastní cestu.

    Proto je práce v tomto roce důležitá, ze začátku ta přípravná, která není vidět, ale postupem roku budeme výsledky i přesvědčivě prezentovat. Dojdeme k závěru, že práci, kterou děláme, můžeme dělat jinak, jinde, nebo s jinými lidmi. Totéž se bude týkat vztahů a bydlení.

     

  • 2.

    Peníze

    Šéf Energie pod kontrolou zpronevěřil kolem 46 miliónů
    Šéf Energie pod kontrolou zpronevěřil kolem 46 miliónů
    Autor: profimedia

    V tomto roce můžeme dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. V průběhu těchto měsíců se dá stihnout hodně, jen je potřeba se naučit vše zorganizovat a najít rovnováhu, čas pro povinnosti a zábavu, čas pro fyzickou aktivitu a odpočinek, čas na jídlo a jeho zpracování.

    Zkrátka rovnováha ve výdeji a příjmu jakékoli energie – peněz, materiálna, práce, lásky, péče, ochoty…

    Rok 2018 dává šanci vydělat, ale nejsou to jen peníze. Urputná honba za financemi, kariérou, materiálním zajištěním, svatbou, rodičovstvím a podobně by v konečném důsledku ztroskotala.

    Vše má probíhat v klidné atmosféře, za přítomnosti lidí, kteří se chtějí domluvit a dohodnout na určitých podmínkách a pak z toho všichni vyjdou spokojeni a štědře odměněni.

    Darem tohoto roku je citlivost a intuice. Budeme-li využívat těchto možností, pak díky sblížení a pochopení situace či stavu druhého, můžeme vzájemně uzavřít výhodné smlouvy či obchody.

    Takže letos se daří převážně spolupráci, sami to buď nikam nedotáhneme, protože se brzy vyčerpáme a nebo nebudeme mít dostatečné informace, možnosti či styky, ale za vzájemné podpory se vše podaří.

    Při dojednávání nějaké budoucí spolupráce nechejme vždy dost času. Unáhleným rozhodnutím si můžeme způsobit spoustu zbytečných i dlouhodobých problémů. Manipulace se letos určitě nevyplatí, zrovna tak se ale nevyplatí parazitování a závislost. 

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz