Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Třináct týraných dětí žilo jako upíři! Děsivé svědectví z domu hrůzy

Autor: shp - 
18. ledna 2018
15:33

Byly podvyživené, bledé a vypadaly jako upíři. Ven chodily k odpadkům jenom v noci. Taková jsou svědectví sousedů o třinácti týraných dětech, které věznili jejich rodiče David Allen (57) a Louise Anna (49) Turpinovi v domě v kalifornském Perrisu. Některé z nich byly přivázány řetězy.

Proč sousedé nezalarmovali policii dříve, je do nebe volající. Když viděli zubožené děti, jak v noci živoří u popelnic, muselo jim být jasné, že v domě není vše v pořádku. Zvláště když byli jejich rodiče tajnůstkáři, kteří s okolím vůbec nekomunikovali.

Děti byly jako upíři, vtipkovali jsme. Byly velmi, velmi bledé a vycházely ven jenom v noci,“ prohlásila sousedka Andria Valdez. „Myslela jsem, že starším dětem je tak 12, protože vypadaly tak bledé a podvyživené,“ dodala další sousedka Kiberly Milligan.

Rodiče, kteří byli zatčeni a obviněni z týrání a ohrožení dětí, jsou totiž fanatičtí pánbíčkáři. Rodiče Davida Allena a prarodiče dětí uvedli, že jde o zaryté křesťany, kteří slyšeli boží hlas. Své sourozence zachránila dívka (17), které se podařilo z domu hrůzy utéct a ukradeným telefonem zavolat policii.

VIDEO – Šílené týrání dítěte: Matka ho táhne na vodítku.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání