„Milý kolego, s politováním jsem přijal informaci, že vás čeká stejný osud jako mne. Držte se, protože to nebude lehké! Ale zcela jistě máte vedle sebe milující rodinu, která vám bude oporou. Buďte silný... A věřte v lepší zítřky,“ napsal Pomejemu prostřednictvím Blesku Fišer. Herec a dabér tehdy také doufal, že bude po operaci alespoň trochu mluvit, jenže po probuzení z narkózy přišla tvrdá rána: Nevydal ani hlásku! Dodnes mluví jen pomocí speciální mašinky.

Operace nutná

„Na základě posledních informací se pan Pomeje nakonec rozhodl pro rozsáhlou onkologickou operaci i přesto, že má velká rizika. Chirurgický zákrok je dle výsledků vyšetření, které pacient v minulém týdnu podstoupil, nezbytně nutný. To však po celou dobu léčby lékaři panu Pomeje dlouhodobě doporučují,“ sdělila mluvčí Ústřední vojenské nemocnice Jitka Zinke.

Boj o život

„Jiří, myslete na to, že vše může dopadnout nakonec dobře. Neházejte flintu do žita! I lékaři umí zázraky. Vybojujte si svůj život, rodina vás potřebuje,“ dodal Fišer v poselství herci a dabérovi.

VIDEO: Jiří Pomeje v umělém spánku.

Video
Video se připravuje ...

S rakovinou bojující Pomeje (53): Uvedli ho do umělého spánku! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
19 fotografií