Svou rodinnou vilu, kam si jistě přivedl nejednu milenku, Slavík prodal v roce 2005. Po něm nemovitost říkala pane podnikateli Janu Moťovskému (†41), který zde vybudoval a provozoval muzeum věnované právě Gottovi. Ovšem v roce 2008 náhle zmizel v zahraničí a posléze byl dokonce prohlášen za mrtvého.

Jeho manželka se v roce 2011 rozhodla dům prodat jedné pražské společnosti, která se specializuje na prodej nemovitostí. Vila prošla částečnou rekonstrukcí a poté přešla do rukou další realitní firmy. Jenže té se od té doby nepodařilo ji prodat! Skoro se zdá, jako by tam snad seděla žába na prameni.

„Dům je po kompletní rekonstrukci ve fázi před položením povrchových materiálů. Ve wellness patře je nová strojovna k bazénům, zajišťující minimální náklady na provoz. V domě jsou nové plynové kotle, veškeré inženýrské sítě jsou nové. Vše se dělalo se zachováním a restaurováním původních prvků. Po rekonstrukci je i dům pro hosty či služebnictvo,“ uvedl makléř realitní společnosti Soukup & Partners, která nemovitost zatím vlastní a nyní zveřejnila několik fotografií interiéru. Umožnila tak nahlédnout do míst, jež Mistrova rodina dříve tolik milovala.

Současná cena vily podle makléře činí 23 milionů korun. Ovšem to je o dost méně, než za vilu chtěl předešlý majitel. Ten požadoval od zájemců 45 milionů korun. Cena se tak od roku 2015 propadla o 22 milionů korun. Co na smůlu, která prodej provází, říká sám Gott? „Ten dům už mi nepatří, neptejte se mne na něj a nespojujte mne s ním,“ řekl již po několikáté stručně Karel, který již o tématu jevanské vily nechce ani slyšet.

VIDEO: Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina!

Video
Video se připravuje ...

Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina! Karel Kopáč

 

Fotogalerie
58 fotografií