Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Babička Terezy zadržené v Pákistánu s kufrem drog: Už se s ní neuvidím...

Autor: dce - 
15. ledna 2018
05:00

Už několik dní je jednadvacetiletá Tereza H. z Uherského Hradiště za mřížemi v pákistánském městě Láhaur. Na letišti ji totiž celníci chytili s devíti kily drog v kufru. O jejím osudu bude rozhodovat soud, v zemi se podle ministerstva zahraničí cizincům trest smrti neuděluje. Ovšem i Terezini blízcí se obávají, že už se s ní nikdy neuvidí.

Co nyní bude s Terezou H., kterou po pokusu o propašování 9 kilo heroinu zadrželi celníci na letišti v pákistánském Láhauru, není vůbec jisté. Země má velmi přísné tresty pro pašeráky drog a v krajním případě by jí mohl hrozit i trest smrti. Ten ale podle dostupných informací místní soudy neudělují cizincům.

Doživotní trest v pákistánském vězení ovšem není vyhlídka o moc lepší. Česká republika navíc nemá s Pákistánem dohodu o vydávání zločinců, a tak může Tereza jen doufat ve velmi mírný trest. Patrně i proto s policií podle informací z místních médií spolupracuje. Na základě jejích udání celníci provedli razie v širokém okolí.

Možná i kvůli nejistému osudu mladé ženy jsou její blízcí velmi neklidní. "Já už se s ní neuvidím," napsala na Facebooku v jedné z diskuzí paní Věra S., kterou Tereza na sociálních sítích oslovuje jako svou babičku.

Mnoho přátel ji uklidňuje, že to tak určitě nebude. "Ale snad uvidíš!! Uvidíme ji všichni ještě," píše Petr.

Tereza toho ve svých jednadvaceti letech prožila skutečně mnoho. Ze studentky církevního gymnázia se z ní stala au-pairka v cizině. Touha po větších výdělcích ji ovšem dostala až k prostituci.

Manažerka jednoho švýcarského nevěstince Blesku potvrdila, že u ní Tereza i se svou kamarádkou Simonou H. a ještě další Češkou pracovala. Kamarádkám tvrdila, že dělá fotomodeling, stejnou práci nabízela i dalším zájemkyním. Fotit dámské šaty jezdila právě do Pákistánu. Zde byla, jak sama při výslechu přiznala, již čtyřikrát.

lida jankov ( 27. ledna 2018 11:39 )

Jo známá příspoví,tak dlouho se chodí se džbánem..,nebo boží mlýny..,holčině přáce nevoněla a touh po balíku peněz a nadstandartním životě byla velká,tak seneštítila ničeho.Kdo se pohybu je na tenkém ledě,musí počítat,žemůže prasknout.Proboha co to bylo za rodiče,že je nezajímalo že jim dcera nemaká a žije v přepychu odkud ty peníze bere.Vůbec nelituji ani Terezu,ani rodinu,at´si odpyká co si zslouží.Já dřív lituji ty kdo s drogami začnou a potom bez nich nemohou žít a začnou krást a dokonce i zabít!!!Jsem babičk,tké mám vnoučata,ale kdybych se dozvěděl jakým životem vnučka žije to bych nepřežila.

drzaaaa ( 17. ledna 2018 14:59 )

idiot jsi akorád ty ,proto jsi ani na tom Velehrade nebyl

Prokops ( 16. ledna 2018 22:22 )

 Směju se lidem co to tady komentují jak největší znalci ale přitom vedi úplnou picu 😂 lidi serte se kurvaa sami do sebe.

1_2_3 ( 16. ledna 2018 18:03 )

Už přestańte o týhle kur.vě psát, Pakistánci ji naučej makat a mr.dat ji budou zadara do smrti. Za blbost se platí.

1_2_3 ( 16. ledna 2018 18:00 )

Drž tlamu ty idiote, slušná by nebyla kur.vou a nepašovala by drogy. Pak se kvůli takovýmhle 3,14čám mluví v cizině o všech Češích. Jen at si ji tam nechaj. Česko by ji mělo vzít občanství. Mr.dat ji za prachy nestačilo, musela drogy a pak Pakistán. To svědčí o jejim IQ, naprosto vypatlanej mozek. A kdo ji teda vychoval, když ne rodina, ta má největší vliv, měl ji táta dát přes držku a máma naučit raději vařit, ale asi nejsou lepší. Hovno se o spratka starali a ted se zase kvůli takovým kur.vám ukazuje na Česko prstem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání