Rodrigo, kterému už ale nikdo neřekne jinak než „živý Ken", už neví, jak by na sebe znovu upozornil. Není to tak dávno, co si nechal nastřelit víc platinově blond vlasů, aby měl správně hustou kštici. Teď se ale rozhodl, že změní barvu zpátky na tmavou, jakou měl původně, na začátku své neuvěřitelné proměny.

To ještě ale není zdaleka všechno. Alves si totiž před koncem roku usmyslel, že se jeho tělo začíná až moc zvětšovat. Dokonce musel kvůli tomu, že je moc tlustý, odpískat i vánoční večírky. „Moje kostní struktura se zvětšuje a já jsem se rozhodl, že s tím něco udělám. Nechám si první týden v lednu na klinice v Beverly Hills odstranit šest ze svých žeber," šokoval.

„Čtyři jsou volná a nemají žádnou funkci ani užitek, takže se dají snadno odstranit. A ohledně těch dalších dvou se snažím přesvědčit lékaře, aby to udělal," vysvětloval Brazilec, který se kdysi živil jako stevard, dnes je ale spíše modelem a celebritou.

Chirurga ale nakonec neukecal, a tak mu musí stačit, že mu Dr. Kobeng odebral žebra čtyři. Navíc průběh děsivé operace nechal i zdokumentovat a zveřejnil ho na svém Instagramu. „Náš první mužský pacient, který si nechal odstranit žebra!" radoval se na sociální síti operatér.

Dokonce živou verzi panáčka Kena pochválil za to, že byl statečný a tvrdý chlapík. Alves má ale i nadále strach, že se jeho tělo vrátí do stavu před operací.

VIDEO: Živých Kenů i Barbie je po světě víc. Jednu panenku máme i v Česku - Gabrielu Jiráčkovou. Ta si už nechala zvětšit prsa a chystá další tři plastické operace!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
38 fotografií